WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

De 4 voordelen van interieuradvies

Ben je op zoek naar een interieur dat echt bij jou past, dan is een professioneel interieuradvies een goed idee. Een interieur-stylist komt vaak met ideeën waar je zelf niet aan denkt. De voordelen van een interieuradvies op een rij! (in samenwerking met Het Kabinet)Interieuradvies

1. Je wordt geïnspireerd

Een goede voorbereiding is het halve werk. Probeer daarom alleen of samen met een stylist inspiratie op te doen. Doe een rondje langs verschillende stijlkamers in een woonwinkel, om te kijken wat je mooi vindt.  Zelf kun je ook thuis een moodboard maken, op Pinterest of door te knippen en te plakken.

2. Je krijgt hulp van een stylist

Je voelt je pas echt thuis in een huis met persoonlijke spullen en sfeervolle accessoires. Hiermee maak je je interieur helemaal af. In een interieuradvies maak je vaak een wishlist van meubels en accessoires, die passen bij jouw stijl en wensen.  Het is ook mogelijk om een kleurplan op te stellen of een betere indeling van je huis te maken.

3. Je gaat uit je comfortzone

Met de hulp van een stylist durf je meer en gaan alle veilige keuzes overboord. Doordat de stylist je laat zien wat mogelijk is, kies je opeens wél voor dat grof gebreide vloerkleed of kussens in een felle kleur.

4. Shoppen = leuk

Stiekem het allerleukste van interieuradvies? Shoppen! Interieurliefhebbers zijn aan het goede adres bij woonwarenhuis Het Kabinet. In dit shopwalhalla van maar liefst 10.000 m2 vind je een team van woonspecialisten die je perfect kunnen helpen. In hun inspirerende Creative Centre kun je een afspraak maken voor een interieuradvies. In drie stappen wordt jouw interieurplan gerealiseerd door een woonspecialist. Op basis van je persoonlijke wensen, leefsituatie en de plattegrond van je huis wordt een interieurplan opgesteld. Inclusief een handige lijst met alle producten en de kosten. Wil je liever advies aan huis? Dat kan ook!

Bron: in samenwerking met Het Kabinet

nog meer: wooninspiratie