WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Win: een arrangement van 2 nachten voor 2 personen t.w.v. € 445,- in een vtwonen strandkamer!

Wil jij vanuit je bed de zon in de zee zien zakken, slapen bij het geluid van de ruisende golven en ontbijten met je voeten in het zand? En dat twee dagen lang? De vtwonen strandkamers aan de kust van Zandvoort zijn weer geopend! Om dit te vieren geven we een arrangement van twee nachten voor twee personen t.w.v. € 445,- weg.

vtwonen strandkamers Zandvoort exterieur
roze en beige interieur van een strandhuisje
zwart witte badkamer in een strandhuisje

Wegdromen aan de kust

Naast strandpaviljoen Ajuma in Zandvoort vind je drie strandkamers die zijn ingericht door stylisten van vtwonen. Elke strandkamer heeft een eigen look en feel: de stijlkamer ‘Basic chic’ is bijvoorbeeld helemaal in de vtwonen stijl met materialen als beton en hout en met de kleuren zwart, grijs en wit. In strandkamer ‘Balance’ waan je je in Oosterse sferen met een donkere vloer, warm grijze wanden en gouden elementen. De derde strandkamer, genaamd ‘Blush’, is zomers en zwoel met aaibare stoffen en zachte kleuren.

Van relaxte strandsfeer naar luxe hotelgevoel

Het bijzondere aan de vtwonen@Ajuma strandkamers is dat ze de luxe van een hotelkamer bieden. Je slaapt er bijvoorbeeld onder het zachte vtwonen beddengoed – heerlijk wegdromen met het geruis van de golven op de achtergrond. ’s Morgens trek je de gordijnen open en je hebt meteen uitzicht op een nog rustig strand. Wanneer maak je dat nou mee? En na een fijne stranddag kun je jezelf opfrissen in de vtwonen badkamer, die je helemaal voor jezelf hebt.

Winnen!

Wil jij twee nachten, drie dagen heerlijk vertoeven in een van deze strandkamers? Dat kan! Lees verder en wie weet slaap jij binnenkort in één van deze stijlvolle strandkamers op het strand van Zandvoort*.

vtwonen geeft weg:

  • Arrangement t.w.v. € 445,- van 2 nachten voor 2 personen op maandag 24 en dinsdag 25 augustus*.

Wat win je?

  • Een arrangement van 2 nachten voor 2 personen in een van de luxe strandkamers voorzien van WiFi, 2-persoonsbed, eigen terras en eigen badkamer met toilet.
  • 2x uitgebreid ontbijt verzorgd bij strandpaviljoen Ajuma.

Hoe maak je kans?

Lijkt het je wel wat om aan de kust van Zandvoort te vertoeven? Vul je gegevens in via het onderstaande formulier. Voeg een motivatie toe en laat ons weten met wie je dit arrangement wil winnen. En vergeet je hem of haar niet te taggen onder onze post op Instagram of Facebook? Meedoen kan t/m vrijdag 24 juli 2020. De winnaars worden op vrijdag 31 juli 2020 bekendgemaakt. Succes!

* Let op!

  • De data staan vast en de winactie staat op naam – het gewonnen arrangement kan dus niet doorverkocht of -gegeven worden aan anderen. Dit wordt nagekeken a.d.h.v. je identiteitsbewijs bij het inchecken.
  • Het arrangement is enkel geldig voor 2 volwassenen.
  • Je kunt zelf geen datum kiezen.
  • Het is niet mogelijk om zelf te kiezen in welke strandkamer je wil overnachten, dit is afhankelijk van de beschikbaarheid.
  • Als je meedoet met deze actie ga je akkoord met de spelvoorwaarden en het privacybeleid van DPG Media.
  • In het geval dat de overheid beperkingen oplegt rondom reizen, dan wel overnachtingen, wordt de prijs onmogelijk gemaakt en komt deze te vervallen. De waarde van de prijs zal niet worden uitgekeerd in contanten.

Winformulier

Met dank aan…

De strandhuisjes waren nooit zo mooi geworden zonder hulp van Jan de Boer Tuinhuizen, Forbo Flooring, Douglas & Jones, Alterna en Beddinghouse. Namens vtwonen: enorm bedankt!

bedden Lifestyle by vtwonen boxsprings en bedframe Balance Focus zijn te koop bij de filialen van Swiss Sense • vtwonen verf is te koop via Karwei • vtwonen kant-en-klaar gordijnen zijn te koop via Karwei • vtwonen Novilon is te koop via speciaalzaken en via vtwonen.nl, verkoopadressen vind je hiervtwonen beddengoed is te koop bij vtwonen en bij speciaalzaken, verkoopadressen vind je hier • vtwonen badtextiel is te koop bij vtwonen.nl en bij speciaalzaken, verkoopadressen vind je hier • vtwonen tegels zijn te koop via vtwonen.nl en via speciaalzaken, verkoopadressen vind je hier • vtwonen buitenmeubels zijn te koop via vtwonen.nl en speciaalzaken, verkoopadressen vind je hier • vtwonen badkamers zijn te koop via speciaalzaken, verkoopadressen vind je hier  • vtwonen gordijnen zijn verkrijgbaar via Trendiyvtwonen zeep is te koop via Marie-Stella-Maris

nog meer: wooninspiratie