Win: 4x een arrangement van 2 nachten voor 2 personen in een vtwonen strandkamer!

Wil jij vanuit je bed de zon in de zee zien zakken, slapen bij het geluid van de ruisende golven en ontbijten met je voeten in het zand? En dat twee dagen lang? vtwonen heeft in samenwerking met strandpaviljoen Ajuma drie strandkamers aan de kust van Zandvoort ingericht en om dit te vieren geven we vier keer een arrangement van twee nachten voor twee personen t.w.v. € 595,- weg. Doe je mee?

Wegdromen aan de kust

Naast strandpaviljoen Ajuma in Zandvoort vind je drie strandkamers die zijn gebouwd door Jan de Boer Tuinhuizen en ingericht door stylisten van vtwonen. Elke strandkamer heeft een eigen look en feel: de stijlkamer ‘Basic chic’ is bijvoorbeeld helemaal in de vtwonen stijl met materialen als beton en hout en met de kleuren zwart, grijs en wit. In strandkamer ‘Balance’ waan je je in Oosterse sferen met een donkere vloer, warm grijze wanden en gouden elementen en de derde strandkamer, genaamd ‘Blush’, is zomers en zwoel met aaibare stoffen en zachte kleuren.

Van relaxte strandsfeer naar luxe hotelgevoel

Het bijzondere aan de vtwonen@Ajuma strandkamers is dat ze de luxe van een hotelkamer bieden. Je slaapt er bijvoorbeeld onder het zachte vtwonen beddengoed van Beddinghouse op comfortabele bedden van de lifestyle by vtwonen collectie uit de winkels van Swiss Sense – heerlijk wegdromen met het geruis van de golven op de achtergrond. ’s Morgens trek je de vtwonen gordijnen van Trendiy open en je hebt meteen uitzicht op een nog heerlijk rustig strand. Wanneer maak je dat nou nog mee? En na een fijne stranddag kun je jezelf opfrissen – met geurige zeep van Marie-Stella-Maris – in de vtwonen badkamer, die je helemaal voor jezelf hebt. Deze is ingericht met vtwonen kranen en wastafelmeubels, hoogwaardig sanitair uit de vtwonen collectie by Alterna en chique vtwonen tegels van Douglas & Jones. Verder zijn de strandkamers aangekleed met stijlvolle vtwonen novilon vloeren van Forbo Flooring en tot in detail gestyled met accessoires uit de vtwonen collectie via New Edition Home.

Winnen!

Wil jij twee nachten, drie dagen heerlijk vertoeven in een van deze strandkamers? Dat kan! Lees verder en wie weet slaap jij binnenkort in één van deze stijlvolle strandkamers op het strand van Zandvoort*.

vtwonen geeft weg:

  • 1x arrangement van 2 nachten voor 2 personen op zondag 30 juni en maandag 1 juli*
  • 3x arrangement van 2 nachten voor 2 personen op woensdag 3 juli en donderdag 4 juli*

Wat win je?

  • Een arrangement van 2 nachten voor 2 personen in een van de luxe strandkamers voorzien van WiFi, 2-persoonsbed, eigen terras en eigen badkamer met toilet
  • 2x uitgebreid ontbijt verzorgd bij strandpaviljoen Ajuma, exclusief drankjes
  • 1x smaakvol diner met Aziatische bite bij strandpaviljoen Ajuma, exclusief drankjes

Hoe maak je kans?

Lijkt het je wel wat om aan de kust van Zandvoort te vertoeven? Vul je gegevens in via onderstaand formulier. Voeg daar een motivatie aan toe en laat ons natuurlijk weten met wie je dit arrangement wil winnen. En vergeet je hem of haar niet te taggen onder onze post op Instagram of Facebook? Meedoen kan t/m donderdag 20 juni 2019. De winnaars worden op vrijdag 21 juni 2019 bekendgemaakt. Succes!

* Let op!

  • De data staan vast en de winactie staat op naam – het gewonnen arrangement kan dus niet doorverkocht of -gegeven worden aan anderen. Dit wordt nagekeken a.d.h.v. je identiteitsbewijs bij het inchecken.
  • Je kunt zelf geen datum kiezen.
  • Het ontbijt en diner zijn exclusief drankjes.
  • Het is niet mogelijk om zelf te kiezen in welke strandkamer je wil overnachten, dit is afhankelijk van de beschikbaarheid.
  • Als je meedoet met deze actie ga je akkoord met de spelvoorwaarden.

Deze winactie is afgelopen

De winnaars ontvangen op vrijdag 21 juni persoonlijk bericht.

Met dank aan…

De strandhuisjes waren nooit zo mooi geworden zonder hulp van Jan de Boer Tuinhuizen, Swiss Sense, Forbo Flooring, Douglas & Jones, Alterna en Beddinghouse. Namens vtwonen: enorm bedankt!

bedden Lifestyle by vtwonen boxsprings en bedframe Balance Focus zijn te koop bij de filialen van Swiss Sensevtwonen verf is te koop via Karwei • vtwonen kant-en-klaar gordijnen zijn te koop via Karwei • vtwonen Novilon is te koop via speciaalzaken en via vtwonen.nl, verkoopadressen vind je hiervtwonen beddengoed is te koop bij vtwonen en bij speciaalzaken, verkoopadressen vind je hier • vtwonen badtextiel is te koop bij vtwonen.nl en bij speciaalzaken, verkoopadressen vind je hier • vtwonen tegels zijn te koop via vtwonen.nl en via speciaalzaken, verkoopadressen vind je hier • vtwonen buitenmeubels zijn te koop via vtwonen.nl en speciaalzaken, verkoopadressen vind je hier • vtwonen badkamers zijn te koop via speciaalzaken, verkoopadressen vind je hier  • vtwonen gordijnen zijn verkrijgbaar via Trendiyvtwonen zeep is te koop via Marie-Stella-Maris

nog meer: inspiratie