WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Thuis uit eten: je huis extra gezellig maken doe je zo

Nu de restaurants nog altijd gesloten zijn vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus, moeten we het doen met ons eigen huis. Maar wie zegt dat je het daar niet óók heel gezellig kunt maken? Tot de restaurants weer geopend zijn, maak je met deze tips van thuis uit eten een feestje!

Sfeervolle verlichting

Je bent het vast met ons eens: een gezellig etentje is niet compleet zonder sfeervolle verlichting. Zo kun je jouw lief thuis opwachten met een overvloed aan kaarsen, slechts een paar kleine lampen aan of met gedimd licht.

Heb je geen lamp in huis die zacht licht geeft of zijn de kaarsen weer eens op, dan kun je ook voor een sfeervolle tafellamp gaan. Wel zo gezellig en knus!

Zachte stoffen

Om de romantiek te laten stromen, maak je het huis helemaal af met zachte stoffen. Leg een aaibaar plaid op de bank en verhuis voor het toetje naar dit zachte kleed. Wil je het etentje echt naar een hoger niveau tillen, stapel dan alle kussens die je in huis hebt op elkaar en ga na afloop van het diner samen loungen. Zet een romantische film op of luister naar jullie favoriete nummers.

Mooie glazen

Proosten doe je in stijl. Toch? Thuis uit eten is extra leuk als je mooie glazen op tafel hebt staan. Koop voor de gelegenheid een nieuwe set wijnglazen of bijzondere drinkglazen om de liefde te vieren.

nog meer: wooninspiratie