vtwonen

Tipvideo: lichtplan basis- en praktische verlichting

Licht is belangrijk in huis. Wist je dat licht meerdere functies heeft? Je hebt het nodig om te lezen, te koken, je weg in huis te vinden, je teen niet te stoten, maar ook om sfeer te creëren. Heb jij goed nagedacht over je lichtplan? In deze video geeft Femke je tips hoe je basisverlichting en praktische verlichting op kunt nemen in je plan.


Lichtpuntjes

Het licht dat je direct aanzet wanneer je thuiskomt, noemen we basisverlichting. Met dit licht zet je vrijwel het hele interieur in de schijnwerpers. Je vindt basisverlichting boven de eettafel en in de zithoek. Maar ook in de hal en keuken. En er is meer: praktisch licht mag niet ontbreken in je lichtplan. Denk hierbij aan spots in de keuken, een leeslampje bij de bank of bureaulamp bij je werkplek.

basisverlichting

Wil je nog meer tips?

Elke donderdagmiddag komt er een nieuwe video online op het vtwonen YouTube-kanaal. De video’s zitten boordevol tips en inspiratie om je huis nóg leuker te maken. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om op de hoogte te blijven!

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Sanbee op 13 april 2017 om 23:14

Mag ik vragen welke kleur hier op de muur zit??

Bedankt!

Gr Sandra

>

Elise op 3 november 2016 om 22:59

De lamp boven de blauwe tafel vind ik er erg mooi. Deze staat helaas niet in de webshop te kopen. Welk merk en type lamp is dit en waar kan ik deze kopen?

>

vtwonen op 4 november 2016 om 07:17

Hoi Elise, het is een lamp van Ay Illuminate. We kunnen 'm helaas niet meer terugvinden bij het merk op de site, maar als je zoekt op 'Ay illuminate Bamboo M10 Wit' kom je misschien nog meer verkooppunten tegen.

>

Linda de Groot op 2 maart 2016 om 20:17

Wat een ontzettend mooie kleur blauw op de muur (bovenste foto in dit artikel met de eettafel en 3 borden aan de muur)!! Welke kleur is dat?

Shop suggesties

Inspiratie suggesties