vtwonen

Tipvideo: badkamertegels combineren

Grote of kleine tegels? Glanzend of juist mat? Donker of licht? Met badkamertegels kun je alle kanten op. Maar welke kies jij? Bekijk de video om te zien welke tips vtwonen-styliste Femke geeft over badkamertegels.

Spelen met badkamertegels

Met badkamertegels in verschillende formaten en kleuren kun je het in de badkamer zo bont maken als je zelf wilt. Maar voor een rustige sfeer kies je voor tegels uit één kleurfamilie. Voor een speels effect kun je verschillende kleurtinten combineren. Met dessins op de tegels weet je zeker dat je badkamer uniek en persoonlijk wordt. Kies wel voor één dessin. Zo behoud je de rust. Heb je een kleine badkamer? Kies dan voor een lichte vloer. Zo maak je de badkamer optisch groter.

badkamertegels

Wil je nog meer tips?

Elke donderdagmiddag komt er een nieuwe video online op het vtwonen YouTube-kanaal. De video’s zitten boordevol tips en inspiratie om je huis nóg leuker te maken. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om op de hoogte te blijven!

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Margaret op 19 maart 2016 om 20:13

Leuke tegeltips, op één na: Grote tegels geven dan wel minder voegen en meer rust, maar in een kleine badkamer kan een grote tegel er ook voor zorgen dat de ruimte kleiner lijkt, omdat je dan heel makkelijk door het aantal tegels te tellen weet hoe groot deze precies is... Bovendien zijn de verhoudingen dan ook een beetje zoek. Logischer is om de maat van je tegel af te stemmen op de maat van je badkamer.

>

Lisa op 2 februari 2016 om 12:11

Waar komen die tegels vandaan? Ze zijn prachtig!

Shop suggesties

Inspiratie suggesties