vtwonen

Zo haal je een Oosterse sfeer in huis

Wil je echt kunnen ontspannen in huis dan is een Oosterse sfeer ideaal. Een Oosterse sfeer is rustiek en spiritueel, maar ook gezellig en warm.

oosterse sfeer

Lifestyle94

Je huis in een warme oosterse wintersfeer brengen is een koud kunstje met de collectie van Lifestyle94. De producten hebben een warme uitstraling en zijn allemaal goed te combineren met elkaar. Lifestyle94 heeft de Oosterse stijl sinds 2009 in de collectie. Nieuw zijn de kelimkussens en tapijten met okergele, oranje en paarse accenten. Op de foto zie je producten uit deze collectie, hun gehele collectie is te bekijken op de Lifestyle94 website.

Oosterse sfeer in de badkamer

Voor een oosterse sfeer in de badkamer kun je kiezen voor oosterse accessoires. Leg bijvoorbeeld mooie hamamdoeken neer.

Mooie plekjes

Voor een Oosterse sfeer creëer je mooie serene plekken in huis. Neem bijvoorbeeld een oud Oosters kastje met mooie bloemen erop. Op onze website vind je nog veel meer Oosterse wooninspiratie.

Oosters servies

Er bestaan prachtige Oosterse serviezen waar je je keuken en eettafel mee kunt stylen. Etnische motieven integreren moeiteloos in een Hollands huis, maar bewaak de balans: beperk het aantal kleuren en dessins en combineer ze met strakke vormen. Tip: houd de fair trade ontwerpers in de gaten.

Op zoek naar meubels voor een Oosterse sfeer? kijk dan op Myhomeshopping naar bijvoorbeeld Oosterse spullen, Chinese spullen of Japanse spullen.

Bron: Lifestyle94

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

marianne bernink op 8 augustus 2017 om 21:39

zevenblad bestrijden....nooit doen! het is super gezond en groeit niet voor niets bij je in de buurt!
Het gooit al je afvalstoffen uit je lichaam, helpt je je nieren lever en andere organen gezond te houden!
De Romeinse soldaten hebben het bij ons gepoot om tijdens hun verblijf hier gezond te blijven.
klein snijden en bij de meusli smorgens, in de salade, soep, stamppotjes. thee etc. smaakt naar peterselie
Dus niet vernietigen eten of drogen voor de winter! gratis superfood!

Shop suggesties

Inspiratie suggesties