WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sterk ontwerp: de nieuwe vtwonen meubelcollectie

Functioneel en mooi gaan niet altijd even goed samen. Vaak is het of ’t een of ’t ander. Maar dat geldt niet voor deze praktische meubels uit de vtwonen collectie. Sterker nog: met hun stoere looks verdienen ze een plekje in de spotlights.

Bankje Side by Side (vtwonen collectie). Aardewerken vaas, glazen vaas, bordjes, klein vaasje, blauw kussen en vloerkleed (Loods 5). Wandplank (Woud). Blauwe lamp (Combitex). Kartonnen vlinder (Suhka Amsterdam). Overig privébezit.

Kapstok  met opbergmeubel (vtwonen collectie). Jas, tassen (Sukha Amsterdam). Speelgoedbeest (Loods 5). Overig privébezit.

Hoge vitrinekast van staal met glas (vtwonen collectie). Wit servies, handgemaakt Perzisch kleed (IKEA). Kannen, speelgoedbeest en vaas (Loods 5). Kruk, haringen in houten blokje (Combitex). Witte rotan schalen (Suhka Amsterdam). Overig Privébezit.

Tv-meubel  (vtwonen collectie). Lampje en betonnen kan (Loods 5). Schaal (Combitex). Kartonnen doos (Suhka Amterdam). Overig privébezit.

Kapstok, zwarte tafel, zwarte stoel (vtwonen collectie). Metalen oranje stoel, metalen cirkel uit oude vuurkorf, zwart bakje, rieten schaal (Combitex). Lijsten (IKEA). Hanglamp (Loods 5). Theepot (Suhka Amsterdam). Kwasten (Vlieger). Vaasje, kommetjes (Yvon Visser).

Zonder poespas

Een bankje zoals een bankje hoort te zijn: strak, stevig en zonder poespas en daarom overal inzetbaar. Met z’n houten blad en metalen poten is hij stevig genoeg om op te zitten, maar ook mooi genoeg om je mooiste spullen op uit te stallen.

3 in 1

Het is een kapstok, kast en bankje ineen, dit multifunctionele meubel voor in de hal. Handschoenen, schoenen, sleutels, fietslampjes; alles berg je netjes op in de ruime lades. En dan is er ook nog plaats genoeg voor jassen en tassen aan de haken. Hij is verkrijgbaar in twee breedtes.

Sterk staaltje

Staal en glas: een topcombinatie. Zet jemooiste servies, souvenirs of verzameling in deze kast en hij wordt het topstuk in je huis. Ook mooi: een kast vol groene planten; dankzij het glas vangen ze licht genoeg.

Tijdloos

Het tv-meubel had jarenlang een slechte reputatie. Maar die tijden zijn voorbij, want nu is er deze strakke, lage kast met stoere vtwonen look. Leverbaar in betongrijs en wit en met handige klep waarachter je alles wegstopt wat je niet wilt zien.

Multifunctioneel

Met z’n houten blad en metalen poten heeft hij de look en feel van een ouderwetse legertafel. Handig als sidetable, werktafel en – in groter formaat – als eettafel. Ook de kapstok met lekker grote haken is multifunctioneel: ideaal in een kleine hal, maar ook handig voor al je ditjes en datjes boven je bureau.

Meer van deze productie zie je in vtwonen 11-2017.

Bron: vtwonen 11-2017 | Fotografie Dennis Brandsma | Styling Fietje Bruijn

nog meer: wooninspiratie