WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Interieuradvies: vtwonen helpt bij het vinden van jouw eigen stijl

Iedereen kan een kamer indelen en stylen, maar soms heb je gewoon een beetje hulp, lef en een duwtje in de juiste richting nodig. vtwonen helpt je graag bij het vinden van je woonstijl en de vertaling hiervan naar jouw huis. Maar hoe pik je uit al die informatie en inspiratie het interieuradvies dat bij jou past? Je leest het hieronder.

vtwonen-vtwonencollege-basiscursus-online-interieur-2

Indelen

Ga je verhuizen, verbouwen of ben je uitgekeken op de indeling van je woon- of slaapkamer? Alle indeeltips voor verschillende ruimtes in huis vind je op onze website handig terug bij vtverbouwen. Van badkamer tot keuken en van woonkamer tot zolder. Je leest er ook meer over het maken van een plattegrond, op papier of online.

Behoefte aan infomatie op papier in plaats van online? Veel praktische informatie over en voorbeelden van duurzaam verbouwen en extra vierkante meters aan je huis vind je ook in de nieuwste nummers van vtverbouwen. Bestellen van deze specials kan hier en fijn: je betaalt geen verzendkosten.

Kleur- en stylingadvies

Indeling naar je zin? Check! De volgende stap is dan het uitzoeken van kleuren en natuurlijk het stylen van je huis. Denk je nu: hoe dan? Doe dan de woonstijlen-test. Daarin doorloop je aan de hand van foto’s een aantal vragen waardoor je er eindelijk achterkomt of basic, industrieel, vintage of een van de andere zeven interieurstijlen het beste bij jou past. Deze uitslag geeft richting aan de kleuren, materialen en meubels die bij deze stijl en dus bij jou horen.

Ook leuk en misschien best verrassend: de kleurentest!

Kleur in huis met accessoires in rood, geel, zwart en bruin

vtwonen college

vtwonen college is de allerleukste school van Nederland! Je leert er alles over indelen, kleuren en materialen kiezen en het hoe je een lichtplan maakt. Met als resultaat een compleet interieurplan waarmee je van jouw huis je ultieme droomhuis maakt.

De online cursus duurt acht weken en aan de hand van theorie, video’s en oefeningen leer je van onze vtwonen stylisten alle kneepjes van het vak. Meer informatie en aanmelden

vtwonen stylisten inhuren

Op de vtwonen redactie krijgen we dagelijks de vraag of onze stylisten ook bij jou thuis kunnen langskomen voor persoonlijk interieuradvies. We moeten je helaas teleurstellen: onze stylisten zijn door hun volle agenda’s hiervoor niet in te huren. Waar je Fietje, Marianne en Liza wel live kan spreken en om advies kan vragen, is tijdens de online sessies van vtwonen college. En hopelijk snel weer op de vtwonen&design beurs.

nog meer: wooninspiratie