IKEA keuken en kasten pimpen

Dat is nog eens leuk en slim! Met nieuwe fronten, pootjes en grepen kun je je eenvoudige Ikea kast of keuken pimpen tot een meubel met designallure.

front

Superfront

Volgens Superfront geef je de Besta kast en de Metod keuken van Ikea in een paar seconden een andere look. Frontjes, met mooie namen zoals Big Fish, zijn er in twaalf kleuren. En die pootjes! Je kunt voorafgaand aan je bestelling via hun webshop samples aanvragen om de kleuren in het echt te zien, wel zo fijn.

Reform

Het Deense Reform werkt samen met internationale designers aan de mooiste ontwerpen om je Ikea keuken een flinke upgrade te geven. Je kunt alles online regelen of een van de showrooms bezoeken. Helaas nog niet in Nederland, maar in Duitsland kun je wel terecht. Of nog leuker: combineer een bezoek aan Kopenhagen met een bezoek aan de showroom in de Deense hoofdstad.

Fronten van Reform

Frontz

Op de website van Frontz kun je stap voor stap je Ikea Metod omtoveren in jouw ideale keuken. Met kastdeuren, ladefronten, zijpanelen, grepen, bovenbladen en plinten in door-en-door gekleurd mdf, triple massief hout of hoogwaardig houtfineer. En heb je geen Ikea keuken, maar wil wel je nieuwe frontjes? Dan maken ze deze ook voor je op maat.

Je keuken verder stylen? Of meer ideeën om je Ikea keuken te pimpen? Hier vind je nog meer inspiratie en moois voor je keuken.

Bron: Superfront en Reform

nog meer: wooninspiratie