WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Home couture: de trendkleuren van de catwalk

Naturellen, zwart-wit en vele tinten blauw zijn dé trendkleuren. Tinten die ook een grote inspiratiebron zijn voor je huis. Door ze consequent ton sur ton te matchen wordt het thuis net zo fashionable als op de catwalk. Zo pas je het thuis toe!

Très chic

Gebroken wit met zandkleur staat in de mode voor chic, in huis maakt het een nog rijkere indruk. Tenminste, als je alle naturellen – van gebroken wit, zand, beige tot zacht bruin – consequent combineert. En kijk eens hoe mooi ook de stalen ramen zijn in een matte zandtint! Zo krijgt zelfs het harde staal iets zachts.

Lijnenspel

Stippen, strepen, blokken, we gaan ze veel zien dit jaar. En dan vooral in zwart-wit. Kies voor een witte basis met zwarte accessoires of – wel zo spannend – een zwarte basis met witte items. Door veel materialen met open lijnen te kiezen, blijft het beeld rustig.

Subtiel geel

Ga je voor een zonnetje in huis, kies dan voor geel. Maar let op: geel knalt er al snel uit, dus kies de pastelvariant en beperk je tot een paar grote gebaren, zoals zachtgele gordijnen.

All time blues

Hoe zouden we het ooit zonder jeans moeten doen? Met deze niet weg te denken klassieker zit je ook thuis goed. Kies voor verwassen blauwen en vul aan met beige en zandkleur, een trendkleuren combi made in heaven! Kijk maar eens hoe mooi het stoere houten keukenmeubel met XL wasbak kleurt tegen de zachtblauwe muur.

Nog meer stylingtips voor een natuurlijk interieur lees je hier

nog meer: wooninspiratie