WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Vind rust in de hectiek dankzij een groen interieur

Even lekker weg van de dagelijkse hectiek en de altijd overvolle agenda, af en toe ben je daar gewoon aan toe. Help jezelf met een huis waar je tot rust komt in de verstilde sfeer van oude bouwmaterialen, natuurlijke materialen en plantengroen.

Hemels slapen in alle rust

De romantiek van het verleden krijg je cadeau bij oude bouwmaterialen. Met zo’n basis is het goed combineren. Grof geweven linnen in natuurtinten en plantengroen uit de tropen maken de slaapkamer exotisch met een ruw randje. Hier droom je met je ogen open.

Slaapkamer - Houten vloer - Ladder - Even weg
Behang Sari van Élitis van bamboe (De Ru). Posters van cactus (Na Design). Hoofdbord met linnen hoes, linnen dekbedovertrek St Remy incl. kussenhoes, langwerpig gebreid kussen (House in Style). Gebreide plaid van XL garen (Vachtvanvilt). Grijs langwerpig kussen, rond tafeltje, plantenpot, tafellamp, groene plaid (De Weldaad). IJzeren trap privébezit.

Vind rust door even weg te gaan

Ook op tafel kun je de oase van rust terug laten komen. Serviezen zijn er in eindeloos veel vormen, materialen en kleuren. Aardewerk heeft een natuurlijke uitstraling en laat ervoor zorgen dat je helemaal tot rust komt tijdens het eten.

Servies - jungle behang - oase van rust
Behang Secret Garden Bali (Rebel Walls). Lepels, plates (Annemieke Boots Ceramics). Linnen tafelkleed (House in Style).

Shop de stijl

Oase van rust

Na een drukke dag met telefoontjes, vergaderingen, files en andere hectiek kom je thuis in een oase van rust. Geniet aan de eettafel van een simpele maaltijd geserveerd in mooi keramiek met een eenvoudige vorm. Het verstilde interieur doet de rest. Hier mag de tijd even stilstaan.

Poster - Eettafel - Oase van rust - Poster
Tafel van hout en staal, kruk, witte stoel van staaldraad, dienbladen, oude vaas van glas, kunststof bloemen en plant (De Weldaad). Linnen tafelkleed (House in Style). Met de hand gedraaid keramiek serviesgoed van Annemieke Boots (Annemieke Boots Ceramics). Portret prijs op aanvraag (Rachel Dubbe).

Uitloggen graag

Vanavond blijft de computer uit, zetten we de telefoon op stil en gaan we genieten van ons eigen mini-paradijs. Streel je ogen met schelpen, gedroogde takjes en replica’s van niet alledaagse natuurvondsten, zoals een schildpadschild. In deze zwartmetalen vitrinekasten krijgen ze museumallure.

Vitrinekast - Vloerkleed - Vintage - Oase van rust
Houten panelen, vitrinekasten van staal, sisal vloerkleed, stapel dienbladen, op de kast: glaswerk, schildpadschild van kunststof op staander, oude koetslamp, in de kasten: grote schelpen, kleine schelpen, ingelijste insecten, stolpen, zwart visje op standaard (De Weldaad). Ansichtkaarten (Art Unlimited). Plantenmand privébezit.
nog meer: wooninspiratie