WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Shop till you drop: de grootste woonboulevards van Nederland

Een woonboulevard is eigenlijk een winkelcentrum, maar dan gevuld met woonwinkels. Van bedden tot banken en woonaccessoires: alles dicht bij elkaar verkrijgbaar of zelfs onder een dak. Wil je een dag zoet zijn met woonwinkels bezoeken? Dit zijn de grootste woonboulevards van Nederland. Shop till you drop! 

grootste-woonboulevards-Nederland-Villa-arena-

Woonboulevard Heerlen

Als je dol bent op interieur shoppen, dan is Woonboulevard Heerlen waar je moet zijn. Met zo’n 130.000 m2 is deze woonboulevard zelfs een van de grootste van heel Europa! De meer dan 50 verschillende woonmerken vind je verdeeld over twee pleinen en een bovendek. Bovendien is de boulevard makkelijk bereikbaar en kun je er gratis parkeren. Heb je moeite met jouw interieur of heb je er vragen over? Dan kun je in deze woonboulevard persoonlijk interieuradvies ontvangen.

Woonmall Villa ArenA

Het zal misschien geen verrassing zijn, maar een van de grootste woonboulevard van Nederland ligt in onze hoofdstad. Woonmall Villa ArenA is met zo’n 75.000 m2 het grootste woonwinkelcentrum van ons land. Een complete inrichting en inboedel kun je hier zeker scoren, want de woonmall heeft zo’n 50 winkels onder een dak. Na een dag flink shoppen kun je heerlijk bijkomen bij een van restaurants of cafés die het winkelcentrum rijk is.

LEES OOK
5x Scandinavische interieurwinkels waarmee je het huis helemaal ‘hygge’ maakt

HomeCenter Wolvega

HomeCenter Wolvega staat op een verdiende derde plek, want ook deze woonboulevard behoort tot een van de grootste met zo’n 75.000 m2 woonplezier. Je zou het een hele belevenis kunnen noemen, want je vindt zo’n 200 woonmerken terug onder een dak. Ideaal om inspiratie op te doen en natuurlijk de nieuwste trends te scoren. 

Woonmall Alexandrium

In Rotterdam vind je Woonmall Alexandrium. Verdeeld over 60.000 m2 vind je zo’n 55 woonwinkels onder een dak. Voor grote aankopen zoals een keuken of vloer kun je hier terecht, maar ook het scoren van een nieuwe bank of fijne woonaccessoires gaat hier geen probleem zijn. 

LEES OOK
Woonwinkelen: zo houd je het gezellig

Woonboulevard Poortvliet XXL

De naam zegt eigenlijk al genoeg. Bij Woonboulevard Poortvliet XXL kun je terecht voor XXL woonplezier. De woonboulevard Poortvliet is ooit begonnen als familiebedrijf, maar ondertussen uitgegroeid tot gigantische woonboulevard. Met meer dan 500 woonmerken kun jij je woonplezier niet op en ga je sowieso vinden wat je zoekt.

nog meer: wooninspiratie