WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Kant-en-klaar gordijnen

Een ruimte wordt knusser en gezelliger met mooie gordijnen voor de ramen. Het kleedt een kamer echt aan. Wist je dat er ontzettend veel mooie kant en klaar gordijnen te koop zijn? Geen gedoe met stoffen uitzoeken, maten doorgeven en wachten totdat ze eindelijk klaar zijn. Een kant en klaar gordijn koop je daarentegen gemakkelijk en snel online of in een winkel. Je haalt de verpakking eraf, ophangen en klaar ben je. Zo simpel kan het zijn!

Kant en klaar gordijnen

De keuze in kant en klare raamdecoratie is erg groot. Bedenk eerst wat je wilt; verduisterende gordijnen, vitrage of gewone gordijnen. Wit, met print of effen. Zo zijn de gordijnen mooi afgewerkt en gemakkelijk op maat te maken.

Wil je meer kant-en-klaar gordijnen? Deze vind je natuurlijk in de vtwonen shop, maar bijvoorbeeld bij Ikea, Kwantum, Leen Bakker of Wehkamp. Zo heb je voor iedere smaak en elk budget wat wils.

Verschillende soorten gordijnen

Er zijn heel veel verschillende soorten gordijnen. Een groot verschil is het ophangsysteem. Heb je kant en klaar gordijnen met lussen, ringen of haakjes? Dit is bepalend voor de manier van ophangen en hoe het gordijn valt. Wil je een nonchalantere uitstraling? Ga dan voor een gordijn met haken, deze heeft vaak meer plooien waardoor er meer stof nodig is en dus uiteindelijk nonchalant valt. Een gordijn met lussen kan je helemaal uittrekken over de roede waardoor je geen plooien ziet. Een gordijn met ringen zit daar tussenin.

nog meer: wooninspiratie