WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Het penthouse van Lee Towers met fantastisch uitzicht op de zee staat nu te koop

De favoriete vrijetijdsbesteding van onze vtwonen-redactie? Dat is het afspeuren van Funda op de mooiste en meest bijzondere woonparels. Dit penthouse in Scheveningen heeft waanzinnig uitzicht op de Haagse kustlijn. Wat blijkt? Dit is de voormalige woning van zanger Lee Towers. Bekijk ‘m hieronder.

Vakantie vibes

Dit dubbele penthouse ligt op de 9e woonlaag, direct aan het strand, de zee, de boulevard en het beroemde Kurhaus. Eigenaar Lee Towers heeft onlangs aangegeven terug te willen verhuizen naar Rotterdam, de stad waar hij is opgegroeid. De zanger heeft maar liefst 34 jaar op deze plek gewoond en wij snappen waarom… Met dit uitzicht voelt elke dag als vakantie!

Interieur

Verdeeld over 261 vierkante meter vind je een ruime woon- en eetkamer, vier slaapkamers en drie badkamers. Daarnaast lopen er twee terrassen over de hele breedte van de voor- en achterkant van de woning met een oppervlakte van totaal 84 vierkante meter. Tot slot horen er twee privéparkeerplaatsen bij het appartement. De ruime woon- en eetkamer wordt verdeeld door een grote open gashaard. Deze is vanuit elke hoek in deze ruimte te bekijken.

LEES OOK:
Houtkachel of open haard? Zo maak je de keuze

Prijs op aanvraag

Het prijs van dit penthouse? Die is op aanvraag. De website bekende buren laat weten dat de zanger de woning 34 jaar geleden kocht voor een bedrag van omgerekend 500.000 euro. Volgens Shownieuws ligt de huidige vraagprijs een flink stuk hoger: op zo’n 1,8 miljoen euro.

Bekijk hier meer foto’s van de woning op Funda

nog meer: wooninspiratie