WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Nieuw! vtwonen in de badkamer

Een badkamer die er niet alleen thuis-spa-waardig uitziet, maar ook voorzien is van de nodige opbergruimte en fijne extra’s, zoals zelfsluitende lades. Dat is nog eens relaxed! Vanaf nu is ook vtwonen in de badkamer te vinden.badkamer-grijsTegel Dunes kleur Trevi uit de vtwonen collectie, zowel op de vloer als op de wand, 22,5x 90 cm per m² (vtwonentegels.nl). M.m.v. Douglas & Jones (Bad), Baden Baden (gevlochten mand, pedaalemmer, scheersetje, aluinsteen, badolie en huisparfumketting op standaard, natuursponsjes). Sukha (teenslippers), Ottomania. Kast en onderkast Shell zijn er in de kleuren Powder White, Graphite, Oak en Dark Oak, wastafel Shell is er in de kleuren Powder White en Graphite. Afgebeeld: wastafel Shell in kleur Graphite zonder kraangat 120×50 cm, onderkast Shell in kleur Graphite met 1 lade 120×50 cm, spiegel Groove 120×80 cm met planchet in kleur Graphite 120 cm, kast Shell in kleur Graphite met 2 deuren 170x35x35 cm (hxbxd), deze complete set zonder kraan kost. Wastafel Shell met onderkast en spiegel. De Weldaad (bankje). De hamamdoeken zijn verkrijgbaar via vtwonen.nl. Ladder privébezit.

vtwonen in de badkamerTegel Factory kleur Antracite Mat uit de vtwonen collectie, zowel op de vloer als op de wand toe te passen, 60×60 cm per m² (vtwonentegels.nl). Wastafel Solid in kleur Graphite zonder kraangat 80x40x6 cm (bxdxh). Onderkast Solid in kleur Graphite met 2 lades 80x40x52 cm (bxdxh). Kast Groove in kleur Graphite met 1 deur 170x35x35 cm (hxbxd). Spiegelkast Groove met zijpanelen in kleur Graphite met ledverlichting boven en onder 80×74 cm. M.m.v. De Weldaad (kruk), Baden Baden (gastendoekje, eau de toilette, scrub handschoen, marmeren beker, stenen doosje), Dille & Kamille (houten vijl).

Baden in luxe

Door de verschillende uitvoeringen in kleur, materiaal en grootte, is er altijd een set die past bij jouw smaak en de grootte van je badkamer.

vtwonen in de badkamervtwonen in de badkamervtwonen in de badkamervtwonen in de badkamerTegels Square kleur Powder White uit de vtwonen collectie, 10×10 cm per m² (vtwonentegels.nl). Wastafel Shell met onderkast en spiegel. Wastafel Shell in kleur Powder White met 1 kraangat 100x50x10 cm (bxdxh). Onderkast Shell in kleur Powder White met 2 lades 100x50x40 cm (bxhxd). Kast Shell in kleur Powder White met 2 deuren 170x35x35 cm (hxbxd). Spiegel Groove zonder verlichting 100×100 cm.  Tegels Dunes kleur Trevi uit de vtwonen collectie, 
92×92 cm per m² (vtwonentegels.nl). M.m.v. Ottomania (hamamdoek), Baden Baden (keramisch krukje, linnenwater, zeepketting en beautyproducten), Ikea (vloerkleed Ludde).

Spa op maat

Er zijn wastafels in twee kleuren, kasten en onderkasten in verschillende hoogtes en breedtes, een spiegel met of zonder verlichting en verwarming, een planchet in twee maten en een spiegelkast in verschillende maten.

Voor verkoopadressen zie ook vtwonen.nl/verkoopadressen.

Bron: vtwonen oktober 2015 | Styling Frans Uyterlinde | Fotografie jansje Klazinga

nog meer: wooninspiratie