WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

De leukste kringloopwinkels van Nederland

De kringloop is een plek vol verborgen schatten, waar je eindeloos kunt slenteren en speuren naar dat ene pronkstuk. En dan ook nog voor een heel fijn prijsje. In deze leukste kringloopwinkels is je kans van slagen het grootst.

vtwonen 03-2020 | kleurrijk huis in Dunbar Schotland woonkamer

Vintage & More in Leiden

In het centrum van Leiden vind je deze parel van de stad. De winkel is ruim en heeft voor ieder wat wils: van meubels tot kleding en accessoires. Ze hebben ook een fijn Instagram-account waar je alvast helemaal in de stemming kunt komen.
Haarlemmerstraat 184 2312 GH Leiden
071 576 4118
info@kringloopwinkel-leiden.nl
www.kringloopwinkel-leiden.nl

Gewoon Goed in Schiedam

Deze kringloopwinkel is geen grote organisatie, maar opgezet vanuit een particulier initiatief. Je vindt de enorme winkel in het centrum van Schiedam, praktisch naast metrohalte Parkweg. Ook fijn: op hun website kun je alvast hun nieuwe producten bekijken. Met recht een van de leukste kringloopwinkels van ons land.
Parkweg 203 3119 CG Schiedam
info@kringloopgewoongoed.nl
 www.kringloopgewoongoed.nl

Pandora en Pandorus in Dordrecht

Dit zijn twee winkels van dezelfde eigenaren, die hun naam meer dan waar maken. Als je vintage vaasjes, borden, glazen en houten meubels zoekt, gaat hier een wereld voor je open. Zowel bij Pandora als Pandorus staat alles lekker dicht op elkaar, waardoor je echt moet schatzoeken.
Pandora:
Wijnstraat 82 – 86 3311 BW Dordrecht
078 613 50 30
info@pandora-dordt.nl
Pandorus:
Boomstraat 17
3311 TC Dordrecht
078 614 12 24
info@pandorus.nl
pandora-dordt.com

Re-circle in Amsterdam

De eigenaren van deze kringloopwinkel zijn drie jaar geleden in de achtertuin begonnen met het verzamelen en opknappen van meubels. Dat werd zo’n succes dat de winkel van Re-circle nu vol staat met de mooiste spullen. Het is er licht, gezellig en ruimtelijk. De eigenaren vinden duurzaamheid én kwaliteit heel belangrijk. We krijgen meteen zin om hier te shoppen!
Winkelcentrum Boven ’t IJ
Buikslotermeerplein 309, 1025 XB Amsterdam
06 33764358
info@re-circle.nl
www.re-circle.nl

Snuffelmug in Haarlem

Inwoners van Haarlem worden ook wel muggen genoemd, vandaar deze grappige winkelnaam. Het pand is gigantisch en de spullen die je er vindt zijn dus ook heel uiteenlopend. Heel fijn: ze hebben ook een naaiatelier voor als je je kleding wilt laten (her)maken. Niet voor niets een van de leukste kringloopwinkels.
Surinameweg 9b, 2035 VA Haarlem
023-5434344
www.snuffelmug.nl

Emmaus in Haarzuilens

Als je van een mooie omgeving houdt, is deze bijzondere kringloopwinkel een aanrader. Het is een enorm grote winkel waar op een verantwoorde manier met spullen én mensen wordt omgegaan. Wel zo fijn om te weten.
Eikstraat 14, 3455 SJ Utrecht
www.emmaus-utrecht.nl

2e Hands Nieuwe Kans in Zoetermeer

Hier vind je twee verdiepingen aan meubels, kasten, tafels en stoelen. Heel fijn voor als je houdt van het opknappen van meubels in je eigen stijl.
Philipsstraat 10, 2722 NB Zoetermeer
06 18326750

nog meer: wooninspiratie