Loungeplek tienerkamer

Tieners relaxen het liefste met vrienden. Uit school of in het weekend. Fijn dus als ze een plek hebben waar ze lekker kunnen zitten. Met kussens en zitzakken heb je al snel een loungeplek.

Loungebank

Is er een beetje ruimte in de tienerkamer? Zet er dan een lekkere bank neer. Ideaal daarvoor is een slaapbank, die gemakkelijk uit te klappen is als er bezoek komt. Er is keuze uit verschillende kleuren bekleding, formaten en modellen. Houdt je kind van knalkleuren? Ook die zijn online te vinden.

Zijn je kinderen nog wat kleiner? Dan kan je eens naar een fauteuil kijken. Deze losse chairs zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen en uitvoeringen. Het fijne aan modulaire banken is dat je ze kunt combineren zoals jij dat wilt.

Sierkussens

Leg op de bank leuke kussens. Er worden voor zowel jongens als meiden zoveel verschillende kussens verkocht. Kijk eens bij sierkussens voor inspiratie.

Zitzakken

Een paar lekkere zitzakken doen het ook goed bij kids. De zitzakken van Xoft Living zijn ook erg geschikt om in te ploffen en er niet meer uit te komen. Wilt je kind met een groepje lekker kunnen zitten? Koop er dan meerdere en wissel af in kleur en vorm.

Wil je echt een stijlvolle en ergonomisch exemplaar? Dan schaf je een zitzak van Terapy aan. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren. De zitzakken hebben een goede ondersteuning en zitten heerlijk door de speciale vulling en de zachte hoes.

Bron beeld: wehkamp

nog meer: wooninspiratie