WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Inklapbare commode

In een kleine babykamer is een inklapbare commode handig. Na gebruik klap je hem op tegen te muur of zet je hem in de hoek. Er zijn verschillende soorten commodes die je in kunt klappen.

inklapbare commode

Verschillende commodes

Een commode in de babykamer gebruik je dagelijks. Voornamelijk voor het aankleden en verschonen van je baby. Maar als de babykamer niet zo groot is, is de commode een sta in de weg. Een inklapbare commode is de oplossing. Ook als je de commode regelmatig in bijvoorbeeld je eigen slaapkamer of in de woonkamer gebruikt.

Inklapbare commode

Wil je een commode helemaal in kunnen klappen en weg kunnen zetten? Dan moet je een exemplaar aanschaffen zoals die van Babypark. Deze commode is gemaakt van beukenhout en erg stevig. Het houdt kinderen tot wel vijftien kilo. En door het handige inklapsysteem berg je hem eenvoudig op.

Inklapbare wandcommode

Een andere optie is een wandcommode. Deze hang je op aan de muur. De commode heeft een klep die je uitklapt als je hem wilt gebruiken. Deze is verkrijgbaar bij Wandcommode.nl in allerlei verschillende kleuren en uitvoeringen. Wat dacht je van een commode in de vorm van een lieveheersbeestje of een bijtje. De inklapbare commode heeft handige opbergvakken.

Een ander exemplaar vind je bij Babypark. Deze is van het merk Geuter en verkrijgbaar in het wit en houtkleur. Naast handige opbergvakken, heeft deze wandcommode ook een krijtbord. Handig voor een boodschappenlijstje voor luiers en billendoekjes.

Wandcommode maken

Een wandcommode maken, is een ingewikkelde klus. Je baby moet er wel veilig op liggen. Kies er liever voor om een staande commode zelf te maken. Bij Meubelwerktekening kun je een werktekening bestellen die je op weg helpt in het maken van een mooie commode. Zelf een commode van sloophout maken zorgt ervoor dat je een pronkstuk in de babykamer hebt staan waar je trots op kunt zijn.

Bron: Geuther

nog meer: wooninspiratie