WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

De (h)eerlijkste hotspots in Rotterdam

Originele initiatieven en (h)eerlijke culinaire adresjes genoeg in de Maasstad. De Koopgoot voorbij is er verrassends veel leuks te ontdekken. Wij geven je de beste Rotterdam hotspots.

Rotterdam

Contemporary

Groosplattegrond Rotterdam

Rotterdam hotspots

Contemporary showroom is al tijden een van onze favoriete vintage meubeladressen in Rotterdam. Eigenaar Jarno is een man die van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt en die passie zie je direct als je binnenkomt. Smúllen! Groos is zo’n initiatief waar je meteen blij van wordt: een warenhuis annex concept store met Rotterdamse producten van jonge ontwerptalenten waar we groos (trots) op mogen zijn. Het zit op een verrassende plek, is fris vormgegeven en laagdrempelig door de vriendelijke ontvangst.

vtwonen ♥ good times

Deze lifestyle adressen komen uit de vtwonen ♥ good times special. vtwonen abonnees kregen deze special cadeau bij het septembernummer. In de toekomst ook leuke extra’s ontvangen? Word dan nu abonnee! De special is ook te koop op de Woonbeurs, maar op = op. Alle leuke adressen uit Amsterdam, Eindhoven, Maastricht en Rotterdam bij elkaar? Download dan onze app vtwonen guide.

15 leuke adressen in Rotterdam

Klik op de kaart voor een vergroting. LET OP! Doortje Vintage bestaat helaas niet meer in Rotterdam, gelukkig hebben ze nog wel een filiaal in Eindhoven.

Bron: Productie Frans Uyterlinde | Fotografie Jeltje Janmaat | Kaart Rolien van der Leeuw | Illustratie Marco Stoker

nog meer: wooninspiratie