WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken met karakter

De keuken is in veel huishoudens het kloppende hart. Een plek waar het gezin samenkomt en jouw carrière als chefkok misschien wel begint. Een belangrijke plek die daarom voorzien moet zijn van alle basisgemakken: genoeg opbergruimte, voldoende werkplek én een goed fornuis. Houd de basis simpel, want ook in de keuken geldt: less is more! (promotie)

falcon fornuis

Het fornuis als basis van de keuken

Heb je ooit stilgestaan bij de rol die het fornuis in de keuken speelt? Het is een belangrijk basisonderdeel van je keuken. Falcon begrijpt dat. In het assortiment van ’s werelds oudste fornuisproducent vind je daarom ook tientallen eigentijdse en vrijstaande modellen. Neem je een bescheiden formaat van 90 cm of pak je uit met 120 cm? Heb je genoeg aan één oven of wil je er twee of drie? Kook je het liefst op gas, inductie of keramisch? Ja, er valt een hoop te kiezen bij Falcon! Erg prettig, want niets is fijner dan een fornuis afgestemd op jouw specifieke behoeften. Alles om van koken een feest te maken. De droom van iedere kookliefhebber!

Voor elke stijl een fornuis

En de droom gaat verder… Want niet alleen zijn de fornuizen functionele blikvangers, ze passen zich ook geruisloos aan aan elke keukenstijl. Van landelijke en romantische varianten tot luxe en traditionele exemplaren; een Falcon fornuis voelt zich in elke keuken thuis. Met een fornuis in de juiste kleur versterk je jouw stijl des te meer: pittig oranje voor de retro keuken, zacht crème voor een landelijke en romantische stijl en donker grijs voor een industriële keuken; jouw stijl, jouw fornuis. Kortom: laat je creativiteit de vrije loop en kies een fornuis in stijl die niet alleen jouw kookhart sneller laat kloppen, maar ook de keuken laat bruisen van energie.

fornuis landelijk

Keukentip

Kan jouw keuken een unieke oppepper gebruiken? Ook pronkstukken in de keuken houd je basic en simpel. Wat dacht je van deze DIY messenhouder? Handig, want een uitgebreide messencollectie is onmisbaar in de keuken. Met zijn functionele eigenschappen, net als de Falcon fornuizen, ook een graag geziene gast in de keuken. Perfect voor een landelijke stijl en, door gebruik van hout, dé sfeervolle touch die een moderne keuken nodig heeft. Hallo unieke keuken!

messenhouder

Ook leuk: keukenrek van underlayment.

Bron: in samenwerking met Falcon

nog meer: in de keuken