Droomlocatie: hier is De Bachelorette met Sylvia Geersen opgenomen

null Beeld Portland Manor
Beeld Portland Manor

Toegegeven: we vinden het stiekem heerlijk om te kijken naar de mannen in De Bachelorette die er álles aan doen om het hart van de beeldschone Sylvia Geersen te veroveren. Het landgoed in Zuid-Afrika, waar deze serie is opgenomen, viel ons óók op. Misschien wel iets voor een volgende vakantiebestemming?

Lees verder onder de advertentie

Schilderachtige wildernis

Bij een zoektocht naar dé prins op het witte paard, hoort uiteraard een sprookjesachtig mooie omgeving. Nou, we kunnen wel stellen dat deze gevonden is. In Portland Manor, een idyllisch landgoed in Zuid-Afrika ontbreekt het Sylvia en ‘haar’ mannen werkelijk aan he-le-maal niets. Het hotel is omringd door 212 hectare aan ongerepte, schilderachtige wildernis. Ook is de tuin uiteraard voorzien van een heerlijk zwembad waar de mannen in kunnen afkoelen na weer een spannende rozenceremonie.

Lees verder onder de advertentie

LEES OOK
Zweedse heerlijkheid: hotel Sågverket

Perfect getaway

Wanneer je zin hebt in een escape met je geliefde, gezin of vrienden is dit de perfecte spot. Je kunt hier van alles doen: denk aan wandelen, mountainbiken of varen. En wat heel fijn is: je kunt de kamers huren voor een schappelijke prijs. Voor een standaardkamer voor maximaal twee personen betaal je omgerekend € 34,24 per persoon per nacht. Ga je liever voor een luxere variant mét open haard dan betaal je € 37,97 p.p.p.n.

Lees verder onder de advertentie

Lijkt dit je wel wat? Kijk dan hier voor meer informatie.

LEES OOK
10x huisjes in het bos

Lees verder onder de advertentie