De 8 leukste kringloopwinkels van Nederland

null Beeld Beeld: vtwonen 06-2021 | styling Fietje Bruijn | fotografie Dennis Brandsma
Beeld Beeld: vtwonen 06-2021 | styling Fietje Bruijn | fotografie Dennis Brandsma

De kringloop is een plek vol verborgen schatten, waar je eindeloos kunt slenteren en speuren naar dat ene pronkstuk – en dan ook nog voor een heel fijn prijsje. In deze leukste kringloopwinkels is je kans van slagen het grootst.

Lees verder onder de advertentie

Vintage & More in Leiden

In het centrum van Leiden vind je deze parel van de stad. De winkel is ruim en heeft voor ieder wat wils: van meubels tot kleding en accessoires. Ze hebben ook een fijn Instagram-account waar je alvast helemaal in de stemming kunt komen.

Kringloop Vintage & More
Energieweg 77b
2382 NH Zoeterwoude
www.kringloopwinkel-leiden.nl

Gewoon Goed in Schiedam

Deze kringloopwinkel is geen grote organisatie, maar opgezet vanuit een particulier initiatief. Je vindt de enorme winkel in het centrum van Schiedam, praktisch naast metrohalte Parkweg. Ook fijn: op de website kun je alvast hun nieuwe producten bekijken. Met recht een van de leukste kringloopwinkels van ons land.

Lees verder onder de advertentie

Parkweg 203 3119 CG Schiedam
info@kringloopgewoongoed.nl
www.kringloopgewoongoed.nl

Pandora en Pandorus in Dordrecht

Dit zijn twee winkels van dezelfde eigenaren, die hun naam meer dan waar maken. Als je vintage vaasjes, borden, glazen en houten meubels zoekt, gaat hier een wereld voor je open. Zowel bij Pandora als Pandorus staat alles lekker dicht op elkaar, waardoor je echt moet schatzoeken.

Pandora:
Wijnstraat 82
86 3311 BW Dordrecht
078 613 50 30
info@pandora-dordt.nl

Lees verder onder de advertentie

Pandorus:
Boomstraat 17
3311 TC Dordrecht
078 614 12 24
info@pandorus.nl
pandora-dordt.com

Re-circle in Amsterdam

De eigenaren van deze kringloopwinkel zijn drie jaar geleden in de achtertuin begonnen met het verzamelen en opknappen van meubels. Dat werd zo’n succes dat de winkel van Re-circle nu vol staat met de mooiste spullen. Het is er licht, gezellig en ruimtelijk. De eigenaren vinden duurzaamheid én kwaliteit heel belangrijk. We krijgen meteen zin om hier te shoppen!

Winkelcentrum Boven ’t IJ
Buikslotermeerplein 319, 1025 XB Amsterdam
06 33764358
info@re-circle.nl
www.re-circle.nl

Lees verder onder de advertentie

Snuffelmug in Haarlem

Inwoners van Haarlem worden ook wel muggen genoemd, vandaar deze grappige winkelnaam. Het pand is gigantisch en de spullen die je er vindt zijn dus ook heel uiteenlopend. Fijne extra: ze hebben ook een naaiatelier voor als je je kleding wilt laten (her)maken. Niet voor niets een van de leukste kringloopwinkels.

Surinameweg 9b, 2035 VA Haarlem
023-5434344
info@snuffelmug.nl
www.snuffelmug.nl

Emmaus in Haarzuilens

Als je van een mooie omgeving houdt, is deze bijzondere kringloopwinkel een aanrader. Het is een enorm grote winkel waar op een verantwoorde manier met spullen én mensen wordt omgegaan. Wel zo fijn om te weten.

Lees verder onder de advertentie

Eikstraat 14, 3455 SJ Utrecht
www.emmaus-utrecht.nl

De Kringloper in Naarden

Hier vind je twee verdiepingen aan vintage schatten. Denk aan kleding en accessoires, maar ook meubels: het is bijna lastig om hier níét te slagen. Moe van het struinen? Dan kun je in de koffiehoek heerlijk even neerploffen en genieten van een hapje of drankje.

Amsterdamsestraatweg 41, 1411 AX Naarden
www.dekringloper.nl/locatie-naarden

Lees verder onder de advertentie

Wintage in Vlaardingen

Als klein meisje omringde eigenaresse zich al het liefst met de antieke items van haar grootouders. Het was dan ook geen totale verrassing toen zij in 2021 Wintage opende, met als doel een gedeeltelijk vintage interieur voor iedereen de standaard te maken. Om een afspraak te maken kun je een mail sturen naar info@wintage.nl.

Buys-Ballotlaan 4, 3132 SC Vlaardingen, +31(0)6 23910031
www.wintage.nl

Vintage shoppen…

Lees verder onder de advertentie

Bron: Beeld: vtwonen 06-2021 | styling Fietje Bruijn | fotografie Dennis Brandsma