WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

16x leuke dingen doen in Maastricht

Het voelt er een beetje als buitenland, maar je bent er zo. Dat maakt Maastricht tot een fijne bestemming voor een paar dagen quality time. Hier alvast 2 fijne adressen, op de kaart vind je er nog 14. Veel plezier bij deze Maastricht hotspots!

Maastricht hotspots

bakkerij

festen

Maastricht hotspots plattegrond

Bakkerij Le Salonard

Voor de lekkerste versgebakken broden en met liefde gemaakte patisserie ga je naar bakkerij Le Salonard. Het brood, gebakken met biologisch meel van de Commandeursmolen in Mechelen, wordt ambachtelijk gemaakt; dat proef je!

Festen

In Maastricht kun je fijn shoppen en minstens zo fijn eten en drinken. Bij Festen kan het allebei onder één dak. Ze hebben er de leukste woonaccessoires, hebbedingen, kinderkleding, tassen en sieraden. Daarna moet je natuurlijk even bijkomen. Met een goed belegde bruine boterham en een stuk huisgemaakte appeltaart, om maar wat van de kaart te noemen.

vtwonen ♥ good times

Deze lifestyle adressen komen uit de vtwonen ♥ good times special. vtwonen abonnees kregen deze special cadeau bij het septembernummer. In de toekomst ook leuke extra’s ontvangen? Word dan nu abonnee! De special is ook te koop op de Woonbeurs, maar op = op. Alle leuke adressen uit Amsterdam, Eindhoven, Maastricht en Rotterdam bij elkaar? Download dan onze app vtwonen guide.

Bron: Productie Fietje Bruijn | Fotografie Jeltje Janmaat | Kaart Rolien van der Leeuw | Illustratie Marco Stoker

nog meer: Hotspots