3x een houten bankje dat past in ieder interieur

beeld vtwonen Beeld

We kunnen er maar geen genoeg van krijgen. In de hal, woonkamer of aan de eettafel: een (oud) houten bankje doet het altijd goed.

Lees verder onder de advertentie

1. Houten bankje in de hal

Het houten bankje in de hal hierboven doet niet alleen dienst als zitplek bij het aantrekken van de schoenen. Het is tevens een onderbreking van de lange, witte wand. Met de (kinder)jassen erboven en de schoenen eronder wordt het in combinatie met het bankje één geheel waarin alle items samenkomen.

2. Houten eettafel bank

Een houten bankje is handig en multifunctioneel aan de eettafel: zo heb je altijd plek voor extra eetgasten. Zet één houten bank naast de eettafel of, als je echt wil uitpakken, aan beide kanten. Ook nu zorgt ie direct voor sfeer en breekt het de ruimte.

En extra leuk: zo’n praktisch bankje kun je makkelijk zelf maken! Op vtwonen.nl vind je de leukste zelfmaakideeën voor een ‘stoelenbank’ een tuinbank of een tafel mét bankje.

Lees verder onder de advertentie

3. In de (woon)kamer

Waarom vasthouden aan een vaste indeling, als je ook lekker kunt spelen met bijzondere meubelstukken? Een houten bankje is een natuurlijk eye catcher die zich in ieder interieur thuisvoelt. Van Scandinavisch (waarin veel gewerkt wordt met natuurlijke materialen) tot landelijk en bohemian.

Meer tips? Bekijk hier al onze stylingartikelen.

Shop de stijl

Lees verder onder de advertentie