WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Win een grijze Lotus fauteuil van De Troubadour

Back to the seventies met deze lichtgrijze fauteuil van De Troubadour: de zachte ribstof is weer helemaal van nu! Daarnaast is hij ook nog eens comfortabel. Het goede nieuws: hij kan binnenkort van jou zijn. Doe mee en win.

De Troubadour fauteuil | vtwonen feestkalender 2020

Comfort first

Ons hart gaat sneller kloppen van deze lichtgrijze Lotus van De Troubadour. De moderne fauteuil is bekleed met een zachte ribstof wat ‘m heel comfortabel maakt. De stiksels aan de buitenkant en het ranke frame maken hem net even anders-dan-anders. De ideale fauteuil voor een fijne hoek in de woonkamer. Een warme plaid en een grote mok thee erbij en de kans is groot dat je de komende uren goed zit.

Winnen?

Wil jij de Lotus fauteuil t.w.v. € 199,- van De Troubadour winnen? Vul dan onderstaand formulier in. Let op: meedoen kan alleen op zondag 6 december.

Voor deze actie zijn de DPG Media spelvoorwaarden van toepassing. 

Tip!

Houd elke dag de feestkalender in de gaten om de andere mooie prijzen niet mis te lopen. We hebben elke dag een feestelijke verrassing voor je in petto. Niks missen en altijd als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor de vtwonen nieuwsbrief.

nog meer: Feestkalender