WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Win: het Barbier bureau van Zuiver

Even helemaal klaar met de thuiswerkplek? Dit zwarte bureau van Zuiver zorgt met zijn compacte design én zee aan opbergruimte voor een flinke upgrade. Zo kun je het nieuwe jaar fris beginnen. Doe mee en win!

Zuiver bureau | vtwonen feestkalender 2020

Zuiver bureau | vtwonen feestkalender 2020

Stijlvolle werkplek

Het Barbier bureau is geïnspireerd op de klassieke secretaire en heeft een typisch Zuiver design: stijlvol en tijdloos. De poten en roldeurtjes zijn gemaakt van rubberhout en het blad van sterk hout. We geven dit mooie bureau maar al te graag een prominente plek in huis en dat is handig bij ruimtegebrek. Je tovert het bureau namelijk zó om tot perfecte werkplek. Achter de roldeur is plek voor pennen, opladers en papieren en het werkblad is uitschuifbaar. Ruim genoeg voor een boek of laptop en niet te vergeten: een fijne kop koffie.

Winnen?

Wil jij dit zwarte bureau van Zuiver t.w.v. €439,- winnen? Vul dan onderstaand formulier in. Let op! Meedoen kan alleen op dinsdag 22 december.

Voor deze actie zijn de DPG Media spelvoorwaarden van toepassing. 

Tip!

Houd elke dag de feestkalender in de gaten om de andere mooie prijzen niet mis te lopen. We hebben elke dag een feestelijke verrassing voor je in petto. Niks missen en altijd als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor de vtwonen nieuwsbrief.

nog meer: Feestkalender