Win 4 velvet BePureHome eetkamerstoelen

Heb je zin om de eethoek wat op te leuken? De velvet eetkamerstoelen van BePureHome geven je interieur een luxe ‘hotel chic’ look. Door de fluwelen stof stralen ze een vijfsterrengevoel uit. Alleen vandaag kun je een set van 4 stoelen in kleur naar keuze winnen.

vtwonen feestkalender 2019 | BePureHome groene eetkamer stoel

5 sterren

Deze luxe stoelen van BePureHome brengen dankzij hun zachte fluwelen look echt het vijfsterrengevoel in jouw eethoek. Door de open rugleuning en het open frame ontstaat er een fijne uitnodigende sfeer. Met een zithoogte van 48 centimeter passen ze perfect onder jouw eettafel.

Winnen?

Wil jij deze set van 4 BePureHome eetkamerstoelen winnen in een kleur naar keuze? Vul dan onderstaand formulier in. Let op! Je kunt alleen zaterdag 21 december meedoen.

Voor deze actie zijn de Sanoma spelvoorwaarden van toepassing. 

Tip!

Houd elke dag de feestkalender in de gaten zodat je de andere mooie prijzen niet misloopt. Van winactie tot korting, van unieke vtwonen onesie tot bank: we hebben elke dag een feestelijke verrassing voor je in petto. Wil je niks missen en altijd als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor de vtwonen nieuwsbrief.

Aftellen tot kerst,

elke dag een verrassing!

Bron: 1. beeld BePureHome

nog meer: Feestkalender