WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Maak 3x kans op bijzettafel Dance van Ignore Amsterdam

Bijzettafel Dance van Ignore is net een kunstwerk, zo mooi! Dit minimalistische design het liefst zo snel mogelijk naast de bank? Doe mee, want alleen vandaag kun je ‘m winnen in het antraciet of roestbruin!

Bijzettafel van Ignore Amsterdam | vtwonen feestkalender
Dance in het antraciet
Bijzettafel van Ignore Amsterdam | vtwonen feestkalender
Dance in rood/bruin

Minimalistisch karakter

Ignore is een design studio uit Amsterdam, waar ze meubels en accessoires met een minimalistisch karakter ontwerpen en ontwikkelen. Ze kijken puur en alleen naar wat ze écht mooi vinden en dat werpt zijn vruchten af: de ontwerpen van Ignore zijn stuk voor stuk een plaatje om te zien. Bijzettafel Dance is een design van de Nederlandse ontwerper Marc Th. van der Voorn en gemaakt uit één plaat gepoedercoat staal. De winnaars krijgen de bijzettafel t.w.v. € 179,- in het antraciet of roestbruin: allebei even mooi!

Doe mee!

Wil jij één van de drie bijzettafels van Ignore in het antraciet of roestbruin winnen? Vul dan onderstaand formulier in. Let op: meedoen kan alleen op zaterdag 19 december.

Voor deze actie zijn de DPG Media spelvoorwaarden van toepassing. 

Tip!

Houd elke dag de feestkalender in de gaten om de andere mooie prijzen niet mis te lopen. We hebben elke dag een feestelijke verrassing voor je in petto. Niks missen en altijd als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor de vtwonen nieuwsbrief.

nog meer: Feestkalender