WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Maak 2x kans op een vloerkleed van Made in Berber stijl

Wil jij het teddyzachte Caram vloerkleed van Made winnen? Heel begrijpelijk: dit look-a-like Berber vloerkleed houdt je de hele winter warm. Doe mee en win ‘m alleen vandaag!

vloerkleed in Berber stijl | vtwonen feestkalender

Wollig & Cosy

Made werkt rechtstreeks samen met designers en produceert items die jaren mee kunnen. Het Caram vloerkleed van Made t.w.v. € 289,- heeft een extra groot formaat van 200cm bij 300 cm. Het grijze ruitdessin is geïnspireerd op de traditionele Berber vloerkleden uit Marokko, waar het in de winter flink koud kan zijn. Dat deze Berber stijl zo populair is, vinden wij niet gek: de wollige textuur en roomwitte kleur zorgen voor een ontspannen en cosy sfeer in huis.

Doe mee!

Wil jij één van de Caram vloerkleden van Made winnen? Vul dan onderstaand formulier in. Let op! Meedoen kan alleen op vrijdag 18 december.

Voor deze actie zijn de DPG Media spelvoorwaarden van toepassing. 

Tip!

Houd elke dag de feestkalender in de gaten om de andere mooie prijzen niet mis te lopen. We hebben elke dag een feestelijke verrassing voor je in petto. Niks missen en altijd als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor de vtwonen nieuwsbrief.

nog meer: Feestkalender