10% korting op bijna het hele assortiment

Ben je nog op zoek naar een mooi kerstcadeau? Wij helpen je graag een handje. Alleen vandaag shop je bijna alles met 10% korting met de code VTFKTT10.

vtwonen feestkalender 2019 |  grijze bank met hoge ramen
vtwonen feestkalender 2019 |  witte tafels met witte en bruine stoelen

Kerstvoorbereidingen

Voor de kerst shop je de leukste wooncadeaus bij vtwonen. Van fotolijsten tot vazen tot een set leuke mokken. Of heb je zelf nog iets nodig voor de kerst? Omdat wij begrijpen dat de decembermaand prijzig kan zijn komen we je graag tegemoet. Alléén vandaag geven we 10% korting op bijna alles (met uitzondering van Sonos, boeken en giftcards). Gebruik de kortingscode: VTFKTT10.

Voorwaarden

Alleen vandaag 18 december geldig op het gehele assortiment met uitzondering van boeken, giftcards en producten die worden aangeboden door verkooppartners. Niet te gebruiken in combinatie met andere vouchers, kortingscodes en bundelaanbiedingen.

Tip!

Houd elke dag de feestkalender in de gaten zodat je de andere mooie prijzen niet misloopt. Van winactie tot korting, van unieke vtwonen onesie tot bank: we hebben elke dag een feestelijke verrassing voor je in petto. Wil je niks missen en altijd als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor de vtwonen nieuwsbrief.

Aftellen tot kerst,

elke dag een verrassing!

Bron: 1. beeld vtwonen 2. beeld vtwonen

nog meer: Feestkalender