WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Win een cadeaubon van L’aimé t.w.v. 60 euro

De gepersonaliseerde geurkaarsen van L’aimé – wat geliefde betekent – zijn perfect om cadeau te geven. Voor elk bijzondere moment kies je een eigen geur, kleur en wens. Doe mee en win alleen vandaag één van de 10 cadeaubonnen van L’aimé.

L'aimé geurkaars | vtwonen feestkalender 2020

Persoonlijke geurkaars

Een dierbare verrassen op een feestelijk moment of juist extra positiviteit toewensen? Ontwerp een wenskaars online via L’aimé en kies je eigen geur, kleur en boodschap op een mooie kaart. De kaarsen van L’aimé worden handgemaakt in Nederland van natuurlijke oliën en zijn beschikbaar in twee luxe geuren, Bois de Tonka en Wild Fig. Alle wenskaarsen worden prachtig verpakt en verstuurd.

Winnen?

Wil jij een L’aimé cadeaubon t.w.v. € 60,- winnen? Vul dan onderstaand formulier in. Let op: meedoen kan alleen op woensdag 16 december.

Voor deze actie zijn de DPG Media spelvoorwaarden van toepassing. 

Tip!

Houd elke dag de feestkalender in de gaten om de andere mooie prijzen niet mis te lopen. We hebben elke dag een feestelijke verrassing voor je in petto. Niks missen en altijd als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor de vtwonen nieuwsbrief.

nog meer: Feestkalender