Doe mee en win een Smeg keukenmixer

Kerst is de tijd van het jaar om op het gebied van koken en bakken alles uit de kast te halen. Met behulp van deze retro Smeg keukenmixer maak je de lekkerste baksels en vandaag kun jij hem winnen in een kleur naar keuze.

vtwonen feestkalender 2019 | zwarte keukenmixer Smeg

Back to the 50’s

Deze retro Smeg keukenmixer neemt je mee terug naar de jaren 50. De mixer is ontworpen in samenwerking met architecten Matteo Bazzicalupo en Raffaella Mangiarotti van DeepDesign. De vloeiende lijnen en levendige kleuren fleuren je keuken echt op. Met een ruime inhoud van 4,8 liter maak je de lekkerste baksels van brooddeeg tot cakes. De mixer is inclusief deeghaak, klopper en garde.

Doe mee!

Wil jij deze Smeg keukenmixer in een kleur naar keuze winnen? Vul dan onderstaand formulier in. Let op! Je kunt alleen dinsdag 10 december meedoen.

Voor deze actie zijn de Sanoma spelvoorwaarden van toepassing. 

Psst…

Houd elke dag de feestkalender in de gaten zodat je de andere mooie prijzen niet misloopt. Van winactie tot korting, van unieke vtwonen onesie tot bank: we hebben elke dag een feestelijke verrassing voor je in petto. Wil je niks missen en altijd als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor de vtwonen nieuwsbrief.

Aftellen tot kerst,

elke dag een verrassing!

Bron: 1. beeld Smeg

nog meer: Feestkalender