4x de trap als stijl verbinder

beeld vtwonen Beeld

De trap vormt niet alleen de schakel tussen twee verdiepingen, het is ook een verbinder van stijlen. Want met een trap in de juiste looks wordt ie onderdeel van het interieur en kun je jouw favoriete woonstijl extra benadrukken. (in samenwerking met Upstairs)

Lees verder onder de advertentie


Stoer

Is jouw interieur robuust en industrieel en raak je enthousiast van materialen als beton en staal? Dan past de stoere trap het beste bij jou. Combineer houten trapbekleding in de kleur Solid Black met led-verlichting of ga voor de wolkerige betonlook voor een iets zachtere uitstraling. Laat de treden en stootborden bekleden in een staal-look voor dat echte loft gevoel en combineer dit met een trapleuning in hetzelfde materiaal voor de finishing touch. Blauwstalen neuzen geven de traptreden een rauw randje en zijn mooi in combinatie met warm hout.

beeld vtwonen Beeld


Basic

Kies jij veelal voor authentieke materialen als hout, leer en staal en gaat jouw hart sneller kloppen van een Scandinavische look? Dan is de basic trap je op het lijf geschreven. En die is allesbehalve saai! Wie gaat voor basic blijft weg van onnodige frutsels en heeft veel aandacht voor materiaal, vorm en contrast. Een houtdecor in een neutrale kleur zorgt voor een sereen gevoel en is mooi in combinatie met een palet van wit of zacht groen. Laat de leuning licht, zodat ‘ie niet te nadrukkelijk aanwezig is en denk ook aan ingebouwde en sfeervolle led-verlichting.

beeld vtwonen Beeld


Werelds

Jouw stijl is avontuurlijk, exotisch kleurrijk en bevat veel texturen. Een wereldse look die best een beetje mag opvallen. Vertaal dit door in de trap door voor een leren trapbekleding te kiezen. Dit materiaal kan tegen een stootje en wordt met de jaren alleen maar mooier en unieker. En voor de echte avonturier: hoe leuk is het deze lederlook ook door te voeren in de trapleuning? Door de basis en wanden om de trap licht te laten blijft het wel rustig.

beeld vtwonen Beeld


Romantisch

Een romantische woonstijl is veel meer dan lichte pastelkleuren, bloemen en krullen. Wie houdt van romantisch gaat vaak voor een warm, zacht en comfortabel gevoel. Met een aangenaam materiaal als hout krijg je dit effect, helemaal wanneer zowel de traptreden als stootborden uitgevoerd worden in hetzelfde decor. Freshwood zorgt met zijn lichtgrijze uitstraling en reliëf voor rust en zachtheid en is gecombineerd met led-verlichting sfeervol en dus extra romantisch. Zo’n licht decor is trouwens ook ideaal bij open trappen.

Doe de test

Wil jij je trap ook meer bij je woonstijl betrekken? Door middel van nieuwe bekleding of een renovatie hebben de vakmensen van Upstairs Traprenovatie al meer dan 70.000 trappen een metamorfose gegeven. Dus van welke woonstijl je ook houdt: Upstairs heeft altijd een passende oplossing. Wil je weten welke stijl trap bij jou past? Doe de vtwonen test

Lees verder onder de advertentie