WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Snelle Sinterklaas inpakhacks: zo pak je cadeaus in als een pro

Hoor wie klopt daar kinderen, hoor wie klopt daar kinderen… Hoop je dat bij jou de Inpakpiet op de stoep staat voor een helpende hand? Doe dan je voordeel met deze handige Sinterklaas inpakhacks. Zo ogen je pakjes uniek en stijlvol tegelijk.

Sinterklaas wooncadeaus

1. Geen gepriegel

Niet iedereen is goed in inpakken. Is het ook niet jouw pakkie an? Maak het jezelf dan gemakkelijk, en kies voor een presentje zonder plakband en papier: een cadeautas. Koop ze in het typisch Sinterklaas rood, strooi er wat pepernoten in, plak er een stijlvol naametiket op en maak de tas dicht met gouden linten. Geen gehannes, wel een mooi resultaat.

2. Cadeau en gedicht ineen

Wat dacht je van een uniek ogend pak? Ga dan voor stijlvol zwart pakpapier. Vouw dit strak om het cadeau heen, zodat het direct dient als oppervlak om op te schrijven. Met wit krijt of een witte stift kun je er in klassieke, krullende letters de naam van de ontvanger op schrijven. Om het geheel wat meer in de Sinterklaassfeer te krijgen, kun je er nog snoepgoed zoals chocolademunten of kikkers van chocolade op plakken.

LEES OOK

Heerlijk avondje met Sinterklaas en het dobbelspel

Sinterklaas wooncadeaus

Vergeet Sint stress: met deze sinterklaas inpakhacks ogen alle pakjes stijlvol en uniek.

3. Pietenpet

Een simpele, snelle manier om een pak net wat meer sjeu te geven, is het omdopen tot pet van Piet. Het enige wat je nodig hebt, is een kleurrijke veer. Pak het cadeau in met papier in effen kleur, zoals rood, roze of kobaltblauw. Klassieke kleuren zoals deze laten het cadeau direct chic ogen. Pak nu de gekleurde veer en bevestig deze met plakband of een vrolijke sticker op het pak. Zo is het gelijk een vrolijk pak voor in de zak.

4. Minimalistisch materiaal

Liefhebbers van een minimalistischere aanpak kiezen voor neutrale kleuren en ingetogen materialen. Denk aan pakpapier in het bruin, met een klein maar zichtbaar reliëf. Door dit te gebruiken ziet een pak er gelijk iets minder kinderlijk uit. Maak het geheel af met linten in wit- crème of grijstinten, of ga juist voor een contrasterende kleur lint zoals roze, groen of zwart. Hang er een geschreven naamkaartje aan en klaar is Kees. Is ’t haast zonde om het uit te pakken.

Stijlvolle Sint cadeaus…

nog meer: DIY