Lampen uit de vtwonen collectie

Lekker wonen valt of staat met een goed lichtplan, van de woonkamer tot de hal en je werkplek. Laten onze lampen nou net multi-inzetbaar zijn…

solar lampen industrieelLamp Solar Ø 48 cm, in aluminium, grijze vaas van keramiek, 40 cm hoog, inspiratiekistje met touw om kaarten aan te hangen, 40×50 cm, huisjuweel zwart (ook in wit), lengte 160 cm, verfkleur Petrol Blue. M.m.v. Loods 5 (cijfers, glazen potten, theepot, kom), Neef Louis (kruk), Spoor 38 (stoel), Raw Materials (groene flesvaas).

hanglamp in de woonkamer
Hanglamp Bottle Ø 30 cm, Huisjuweel zwart (ook in wit), lengte 160 cm, Kandelaar matzwart (ook in wit), Mand van metaaldraad, 50×50 cm (hxØ), Hocker Club, hier in stof Brave, 94x44x94 cm. M.m.v. Friday Next (flesvazen).

Beeld: vtwonen catalogus najaar 2015 | Fotografie Dennis Brandsma | Styling Fietje Bruijn

nog meer: inspiratie

Reacties:

Olga Smeets op 15 november 2017 om 15:38

Goedemiddag,

Goedemiddag,
Afgelopen weekend heb ik een aantal vt wonen programma's gezien. In één van deze uitzendingen werd een lamp boven de lange eettafel opgehangen waarnaar ik op zoek ben. Volgens mij was Carlein Kieboom de styliste.
Het zijn 2 hanglampen die naast elkaar opgehangen kunnen worden. Deze lampen kunnen ook onafhankelijk per 2 zo gedraaid worden dat ze in de breedte van de eettafel kunnen schijnen. Ideaal want zo is er nl. goed licht voor o.a. het spelen van spellen. Helaas kom ik de hanglamp via internet niet meer tegen. Ik hoop dat jullie me kunnen helpen want ik ben nl nu bezig met het kopen van een grote lange eettafel.
Ik wacht de reactie met spanning af.

Met vriendelijke groeten,
Olga Smeets

Beste Olga, de hanglampen en het draaisysteem horen niet bij elkaar. Het draaisysteem is van Lightswing: https://lightswing.nl/ en de lampen zijn van HKliving. Lijken op deze, maar waren in de make-over wat meer grijs: https://www.vtwonen.nl/shop/verlichting/hanglamp/basic-scandinavisch/hkliving-hanglamp-workshop-45-cm-zand-p135506.html