WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Voor elke woonstijl een Bromelia

De Bromelia-familie is zo veelzijdig dat er voor iedereen wel een passend soort is. Niet alleen het soort en de kleur bepalen de uitstraling, ook de pot en de presentatie zijn belangrijk. Bij welke woonstijl kun jij je hart ophalen? (promotie)

Modern klassieke Bromelia

Bij deze look draait het om keuzes maken: ga je voor allemaal dezelfde Bromelia’s of ga je voor variatie maar geef je ze dezelfde basis? Variatie breng je aan door met verschillende formaten potten en planten te werken. Zo creëer je een rustige sfeer en kunnen de planten toch schitteren, zonder meteen alles en iedereen te overschaduwen.

kleurrijke planten

Moderne Bromelia

Ben je meer van het modern, kies dan voor helderwit, diepzwart of een combinatie hiervan. Deze spannende wandvariatie past heel goed in een eigentijdse woning. Bloemen en potten in dezelfde kleur stralen geweldig veel energie uit.

witte planten

Romantische Bromelia

Poederpastellen maken de uitbundige Bromelia vriendelijker en zachter. Vooral white wash heeft een kalmerende uitwerking op de uitgelaten vormen. Maar ook een roze muur gecombineerd met roze- en paarsbloeiende Bromelia’s kan verrassend sprookjesachtig uitpakken.

romantisch

Energieke Bromelia

Je huis gaat knetteren wanneer je Bromelia’s combineert met knalkleuren, streepjes en patronen. Wil je toch nog enig overzicht houden, gebruik dan allemaal dezelfde planten. Kan het je niet bont genoeg zijn? Zorg dan voor spannende ondergronden of een gekleurd tasje waarin je de Bromelia zet.

kleur in huis

Natuurlijke Bromelia

Voor een natuurlijke uitstraling is het de kunst om je Bromelia’s zoveel mogelijk op te laten gaan in je interieur. Laat ze uit breisels komen, maak er een vrolijk muurtje van of combineer ze met riet. Als je experimenteert, merk je dat de kleurrijke plant heel wat kan hebben.

rieten manden
Bron: in samenwerking met Bromelia

nog meer: Bromelia