WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Kies dit jaar voor originele wenskaarten

Wenskaarten schrijven vind ik een heerlijke kersttraditie! Geef toe, papier is toch zo veel leuker dan digitaal, en slow wishes zijn helemaal hot! Om je allermooiste wensen vorm te geven, loont het zeker de moeite om ook eens online te kijken. Je hebt er keuze uit minder grote merken, en vindt er de origineelste en unieke wenskaarten terug.

Le Chat Noir Design

Le Chat Noir Design is de webshop van Noémie Peeters. Als grafisch vormgever heeft zij een passie voor papier en ontwerpt ze met veel liefde kaartjes voor alle gelegenheden. Bij haar vind je niet alleen leuke wenskaarten, maar ook inspirerende geschenken zoals agenda’s, notebooks, weekplanners, … om in je pakjes te stoppen, allemaal met veel zorg en smaak geselecteerd. Om het helemaal af te maken biedt Le Chat Noir ook origineel inpakpapier, touwtjes en washi tape aan! Hiermee maak je ongetwijfeld de mooiste kerstpakjes!

The Fresh Light

Ook in mijn gloednieuwe webshop The Fresh Light kan je terecht voor originele kerst- en nieuwjaarskaartjes. Aan de hand van een reeks foto’s die ik maakte, creëerde ik een collectie minimalistische en toch hartverwarmende kaarten om ervoor te zorgen dat je dit jaar met veel liefde je wensen zal neerpennen. Rond het kerstthema kan je kiezen uit vijf kaarten met dennenappels en maretakken, voor het nieuwjaarsthema werkte ik met gouden letterslingers en sprankelende sterretjes. Door de sobere opbouw en de witte achtergrond blijft het allemaal stijlvol en sober. De kaarten zijn gedrukt op premium gerecycleerd papier en met de kraft enveloppen zo klaar om te versturen. Nu alleen nog leuke wensen verzinnen!

Over Dorothee van The Fresh Light

Creatieve duizendpoot Dorothee Dubois is architecte, fotografe en styliste. Ze houdt ervan om het internet af te schuimen naar leuke webshops, en op vlooienmarktjes op zoek te gaan naar originele en unieke stukken. Op haar blog The Fresh Light inspireert ze je met haar prachtige foto’s, gekenmerkt door een minimalistische en frisse stijl. Met passie combineert ze objecten tot uitgepuurde settings voor productshots en foodpics. Voor vtwonen gaat ze op zoek naar de mooiste woonaccessoires.

Tekst en foto’s: Dorothee Dubois

nog meer: bloggers