WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Bloemenpracht van Oh My Day

Oh My Day! Een kreet van puur geluk en positieve vibes. Een klein gebaar dat een glimlach op je gezicht tovert. Dat is waar het bloemisten Flore en Charlotte om te doen is. Met een grote passie voor groen en bloemen maken ze de mooiste boeketten en stylings, die betekenis geven aan je kleine momenten en grote events. Hun stijl is origineel en verfijnd, met een vleugje nonchalance en je ne sais quoi, de Oh My Day touch. 

Creatieve bloemenstylings

Flore en Charlotte leerden het vak in Engeland, maar ontwikkelden al snel een eigen visie en stijl. Na de vele positieve reacties die ze kregen van vrienden en familie, kon de opstart van een eigen zaak niet uitblijven. Intussen voorzien ze creatieve bloemenstylings voor uiteenlopende evenementen onder de leuke naam Oh My Day.

Ik ben alvast fan en werd helemaal vrolijk bij het fotograferen van de prachtige tafelsettings, veldboeketten, bloemenslingers, kransen etc. Heb jij binnenkort een event gepland? Een huwelijk, doopviering of een zomers tuinfeest? Dan ben je bij Oh My Day aan het juiste adres om er een onvergetelijke dag van te maken!

Over Dorothee van The Fresh Light

Creatieve duizendpoot Dorothee Dubois is architecte, fotografe en styliste. Ze houdt ervan om het internet af te schuimen naar leuke webshops, en op vlooienmarktjes op zoek te gaan naar originele en unieke stukken. Op haar blog The Fresh Light inspireert ze je met haar prachtige foto’s, gekenmerkt door een minimalistische en frisse stijl. Met passie combineert ze objecten tot uitgepuurde settings voor productshots en foodpics. Voor vtwonen gaat ze op zoek naar de mooiste woonaccessoires.

Tekst en fotografie: Dorothee Dubois

nog meer: bloggers