WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

8 leuke posters om gratis te downloaden

Posters, prints and quotes zorgen voor een persoonlijk accent in je interieur, en maken meteen duidelijk waar je voor staat. In een leuke kader, een posterhanger of simpelweg met washi tape aan de muur bevestigd. Deze 8 leuke posters werden speciaal ontworpen voor online magazine Told You So, en kan je na aanmelding voor hun nieuwsbrief gratis downloaden en printen. Er werden 8 jonge designers geselecteerd uit België en Nederland, met elk een eigen stijl. Welke is jouw favoriet?

poster 1

Ce soir, je suis une rockstar

Deze stoere quote werd door grafisch vormgeefster Charlotte Ceyssens in een strak ontwerp gegoten. Na haar studies richtte ze CCEYSSENS Graphic Design op. Haar werk ken je ongetwijfeld al, want op haar portfolio staan onder meer de vormgeving voor Just Yentl en de DYJCODE collectie voor Red Devil Dennis Preat. Download gratis haar poster!

poster 2

Learn to be wrong

Leuk voor boven je werkplek, niet? Daphne Verrept voorziet met haar grafisch bureau Bobbi Watson Design de visuele communicatie en vormgeving voor heel wat bedrijven. Neem hier een kijkje in haar indrukwekkend portfolio. Download gratis haar poster!

poster 3

Lorsqu’il pleut, cherche les arcs-en-ciel. Lorsqu’il fait noir, cherche les étoiles

Silke Daneels ontwierp deze prachtige poëtische quote. Onder de naam Dasi ontwerpt en illustreert ze geboortekaartjes, brochures, business cards en nog veel meer. Daarnaast richtte ze ook Papette op, een stationery lijn met de mooiste kwaliteitspapierwaren. Download gratis haar poster!

poster 4

Avec toi je suis moi

Cebine is de getalenteerde illustratrice van deze poster, waarvoor ze 2 prachtige en levensechte eekhoorntjes uitwerkte. In haar webshop verkoopt ze een waaier aan producten, voorzien van de mooiste illustraties. Download gratis haar poster!

poster 5

Peer/Poire/Pear

De zusjes Arianne en Marijke illustreerden deze poster met vrolijke peer. Leuk voor in de kinderkamer, of in de keuken. In hun webshop Boots Illustraties vind je meer originele tekeningen terug gemaakt met potlood, pastel of fineliner waarvan je instant happy wordt. Download gratis deze poster!

poster 6

Keep it simple

Sophie Janssens is de creatieve duizendpoot achter Madame Volt. Je bent haar kleurrijke geometrische juwelen en accessoires vast wel eens tegengekomen. Ze verdeelt haar tijd tussen Madame Volt en een halftijdse job als kleuterjuf en volgt daarnaast nog een opleiding illustratieve vormgeving, waar ze haar talent voor tekenen en schilderen helemaal kan ontplooien. Download gratis deze poster!

poster 7

Kristel Posen

Kristel Posen is architecte en grafisch ontwerpster, en combineerde haar beide passies in deze mooie illustratie. Ze heeft een voorliefde voor pasteltinten en strakke lijnen en heeft een oog voor detail als geen ander. Ontdek hier meer van haar werk. Download gratis deze poster!

poster 8

Elephant + Seahorse + Bird

Noémie Peeters ontwierp deze drie kleurrijke posters om de kinderkamer mee op te fleuren. Onder de naam Le Chat Noir Design ontwerpt Noémie de leukste trouwuitnodigingen, logo’s en huisstijlen, al dan niet voorzien van prachtige handlettering. Op haar website kan je ook terecht in de mini webshop voor stempels, koord etc. Een bezoekje waard! Download gratis deze posters!

Over Dorothee van The Fresh Light

Creatieve duizendpoot Dorothee Dubois is architecte, fotografe en styliste. Ze houdt ervan om het internet af te schuimen naar leuke webshops, en op vlooienmarktjes op zoek te gaan naar originele en unieke stukken. Op haar blog The Fresh Light inspireert ze je met haar prachtige foto’s, gekenmerkt door een minimalistische en frisse stijl. Met passie combineert ze objecten tot uitgepuurde settings voor productshots en foodpics. Voor vtwonen gaat ze op zoek naar de mooiste woonaccessoires.

Bron: Tekst en fotografie Dorothee Dubois (www.thefreshlight.com) | Styling Katrien Vernaillen (www.interiorblonde.be)

nog meer: bloggers