WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Exotische hotspot: The Streetfood Club in Utrecht

Twee weken geleden ontdekte ik per toeval een heel leuk nieuw adresje in Utrecht: The Streetfood Club. Deze hotspot met gedurfd interieur is onlangs geopend door de gezichten achter de succesvolle restaurants WT Urban Kitchen en Fico. Helaas had ik mijn camera niet bij me, maar dit adresje is te leuk om zomaar voorbij te laten gaan. Dus daarom deel ik deze energieke hotspot alsnog en maak daarbij gebruik van de prachtige foto’s van Lars Verkroost.

Exotisch fotogeniek interieur

Bij binnenkomst weet je eerst niet waar je moet kijken! In het kleurrijke exotische interieur valt in ieder hoekje wel iets bijzonders te ontdekken. Van exotische prints all over the place tot een volledig roze kamer en van glas-in-lood plafond tot marmeren zuilen. Om het feest compleet te maken, staat het er vol met exotische planten waaronder mijn favoriete Strelizia plant. Dit kleurrijke geheel wordt gecompleteerd met verschillende exotische vogels, zoals de flamingo die om de hoek komt kijken. Het klinkt misschien als een chaotische dierentuin, maar toch hebben de interieurontwerpers voor een aansprekend en samenhangend geheel weten te zorgen. Wat mij betreft helemaal geslaagd en ik voel mij hierbij als een vis in het water.

Brunch, streetfood en cocktails

Niet alleen het interieur is een lust voor het oog, maar ook het eten en drinken en de styling daarvan. Wij hebben hier ’s avonds genoten van allerlei heerlijke kleine wereldse gerechtjes van de streetfood kaart. Alles zag er echt uit om door een ringetje te halen, maar natuurlijk heb ik een aantal favorieten: Frietje Rendang, Gado Gado, Bread ’n Dips en Checken Teriyaki.

De gerechten van de brunchkaart klinken mij ook als muziek in de oren. Wat dacht je van Take Me Back to Bali; een verfrissende Acaï bowl met yoghurt, huisgemaakte muesli, kokos, kiwi, blauwe bes, pitahaya, framboos en aardbei? Of de hemelse sandwich The Fresh Prince; Philly Cheese Steak gemaakt met rib eye steak, jalapenomayo, uien relish, ingelegde groenten en gerookte cheddar?

Ik kom hier zeker nog een keer terug (met fototoestel :)) om ook deze lekkere gerechtjes uit te proberen. Maar dat doe ik pas na mijn bevalling zodat ik ook van een van de exotische cocktails kan genieten.

Voorlopig laatste blog

Helaas zullen jullie het de komende tijd zonder mijn hotspot blogs moeten doen. Begin juni verwachten wij namelijk ons eerste kindje, waarvan we weten dat een meisje is. Vanwege deze blijde gebeurtenis ga ik de komende 16 weken met zwangerschapsverlof en genieten van het (aanstaande) ouderschap. Wat is de tijd gevlogen zeg! Tegen het einde van de zomer kunnen jullie weer nieuwe blogs van mij verwachten.

WAAR?

The Streetfood Club
Janskerkhof 9
Utrecht
thestreetfoodclub.nl

REMADE with love

REMADE with loveAnne heeft een passie voor interieur (industrieel, Scandinavisch en botanisch) en reizen en deelt deze passies op haar blog REMADE with love waarmee ze afgelopen jaar de vtwonen-award heeft gewonnen. Naast alle interieurideeën die ze in haar nieuwbouwhuis toepast, houdt ze ook ontzettend van reizen en nieuwe plekjes ontdekken. In je eigen stad weet je vast wel die leuke adresjes in die kleine (zij)straatjes te zitten, maar weet je die ook te vinden als je een stedentrip maakt naar een andere stad? Anne deelt met liefde deze adresjes met jullie op haar blog en nu ook op vtwonen.nl.

Bron: tekst door Anne Heijmans van remadewithlove.nl en fotografie door Lars Verkroost

nog meer: bloggers