WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Stylen en moodboards maken met het vtwonen posterboek

Yes! Ook dit jaar heeft vtwonen weer een posterboek uitgebracht. Het boek bevat maar liefst 48 posters met vrolijke quotes, toffe illustraties en prachtige foto’s. En ieder jaar pronken er daarvan diverse in ons interieur. In deze blog laat ik jullie zien hoe ik een aantal posters in ons interieur laat terugkomen.

Moodboard maken

Van het posterboek krijg ik echt iedere keer weer inspiratie. Vaak laat ik mij door beelden inspireren voor het creëren van kleurencombinaties in huis. Zo heb ik mij vorig jaar voor de make-over van het vergeten hoekje op onze zolder, onder andere laten inspireren door het vtwonen posterboek editie 1 (bekijk hier het resultaat).

Om jullie een idee te geven hoe je je door het nieuwe vtwonen posterboek kunt laten inspireren voor een nieuw kleurenpalet in huis, heb ik een moodboard gemaakt (zie hierboven). Zo heb ik bijvoorbeeld uit het boek vijf posters gekozen waarvan ik de kleur en print heel gaaf vond en hierbij ben ik bijpassende kleuren gaan uitzoeken. Mijn keuze viel op sandy beach, mild stone, real stone, industrial grey en fresh linen uit de collectie van Flexa. Als je uiteindelijk besluit om daadwerkelijk met de kleuren van je moodboard aan de slag te gaan, is het ook heel gaaf om de posters in de geschilderde ruimte een mooi plekje te geven.

Stylen met posters

Je kunt de posters op allerlei manieren terug laten komen in je interieur. Zo heb ik in onze woonkamer een poster met botanische print met washitape boven het tv-kastje aan de muur bevestigd. Maar in mijn werkkamer heb ik ervoor gekozen om de poster met de leuke quote ‘I like hashtags because they look like waffles’ in een houten standaard te plaatsen.

vtwonen posterboek

Hopelijk heb ik jullie geïnspireerd met mijn stylingtips. Ik vind het vtwonen posterboek echt geweldig en al helemaal omdat je zoveel posters krijgt voor slechts € 5,95. Mocht je de posters die ik op zolder gebruikt heb leuk vinden; editie 1 van het posterboek is online ook nog steeds te koop.

REMADE with love

REMADE with loveAnne heeft een passie voor interieur (industrieel, Scandinavisch en botanisch) en reizen en deelt deze passies op haar blog REMADE with love waarmee ze afgelopen jaar de vtwonen-award heeft gewonnen. Naast alle interieurideeën die ze in haar nieuwbouwhuis toepast, houdt ze ook ontzettend van reizen en nieuwe plekjes ontdekken. In je eigen stad weet je vast wel die leuke adresjes in die kleine (zij)straatjes te zitten, maar weet je die ook te vinden als je een stedentrip maakt naar een andere stad? Anne deelt met liefde deze adresjes met jullie op haar blog en nu ook op vtwonen.nl.

Bron: tekst & fotografie Anne Heijmans van remadewithlove.nl

nog meer: bloggers