WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Smullen bij Luc. in Utrecht

Restaurant Luc. in Utrecht is een adresje dat je echt niet wilt missen tijdens je bezoek aan de leuke stad Utrecht. Alleen al om het bijzondere interieur te bewonderen zou je hier eens binnen moeten lopen. In deze groene oase kun je heerlijk lunchen en dineren of genieten van een kop koffie met stuk taart.luc hotspotluc hotspot

Bohemian Urban Jungle

Op loopafstand van Hoog Catharijne vind je het bijzonder fijne en aansprekende restaurant Luc. De eigenaren hebben zich laten inspireren door Parijse cafés en Amerikaanse diners. Bij binnenkomst kreeg ik meteen een behaaglijk gevoel en voelde ik mij helemaal thuis. De stijl van dit knusse interieur vind ik het beste te omschrijven als een bohemian urban jungle. Je wordt omringd door muren en plafonds in een prachtige diep groen-blauwe kleur en daarnaast zorgen de planten, die je begroeten vanuit allerlei hoeken, bijna voor een echt junglegevoel. In deze urban jungle liggen op de grond Perzische tapijten en aan de bar kun je plaatsnemen op een cognac leren barstoel.

luc hotspot

Smullen bij Luc.

Voor zowel klassiekers als bijzondere gerechten ben je hier aan het juiste adres en eigenlijk is het wat mij betreft ronduit een aanrader. Ik heb hier een tijdje geleden met mijn vriend geluncht en dat was echt om te smullen. De menukaart wisselt regelmatig en daardoor kan ik jullie helaas het gerecht dat ik toen heb gegeten (een pittige tonijnsandwich) niet meer aanbevelen. Wat ik je wel kan aanraden, is om hier gewoon zelf eens een middagje of avond naar toe te gaan en je te laten verrassen door het interieur en al het lekkere eten.

luc hotspot

City guide

Op zoek naar nog meer leuke winkels en restaurants in Utrecht? Neem dan eens een kijkje in mijn city guide met de leukste adresjes van Utrecht die ik een tijd geleden heb samengesteld.

WAAR?

Luc. Utrecht
Voor Clarenburg 8
www.lucutrecht.nl

REMADE with love

REMADE with loveAnne heeft een passie voor interieur (industrieel, Scandinavisch en botanisch) en reizen en deelt deze passies op haar blog REMADE with love waarmee ze afgelopen jaar de vtwonen-award heeft gewonnen. Naast alle interieurideeën die ze in haar nieuwbouwhuis toepast, houdt ze ook ontzettend van reizen en nieuwe plekjes ontdekken. In je eigen stad weet je vast wel die leuke adresjes in die kleine (zij)straatjes te zitten, maar weet je die ook te vinden als je een stedentrip maakt naar een andere stad? Anne deelt met liefde deze adresjes met jullie op haar blog en nu ook op vtwonen.nl/remadewithlove.

Bron: tekst & fotografie Anne Heijmans van remadewithlove.nl

nog meer: bloggers