WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Shoppen in Haarlem: 3 tips

Een tijdje geleden liet ik jullie het supertoffe Hello I’m local Hostel zien waar ik verbleef tijdens mijn stedentrip in Haarlem. In deze blog laat ik je een aantal superleuke winkels zien die ik toen ben tegengekomen tijdens het shoppen in Haarlem.

Shoppen in Haarlem: Portrait Portrait

Gevestigd in een unieke oude paardenstal vind je de authentieke conceptstore Portrait. Alleen al vanwege het prachtige interieur in combinatie met de geweldige lichtinval is het hier heerlijk vertoeven. Wat mij betreft een erg inspirerende plek om te werken of een kop koffie te drinken, maar uiteraard kun je hier ook gewoon shoppen! De hele winkel is ingericht in Scandinavische stijl en lucky you! Niet alleen de cleane Scandinavische kleding, maar ook de meubels (zowel nieuw als tweedehands) waarmee Portrait is ingericht, zijn te koop. Daarnaast is Portrait buiten haar reguliere openingstijden ook te huur voor andere creatieve initiatieven.
Locatie: Raamvest 29a, Haarlem

Shoppen in Haarlem: Mashed Mashed

In de leuke Kleine Houtstraat is de stoere conceptstore Mashed gevestigd, waar een mix van prachtige merken en producten te verkrijgen is. Wat vind je hier zoal? Onder andere heel tof servies, plaids om heerlijk onder weg te kruipen op je bank, inspirerende boeken, leuke kleding (ook voor kinderen), oude meubels en nog veel meer! Ook kun je hier aan de bar genieten van een kop koffie.
Locatie: Kleine Houtstraat 19, Haarlem

Shoppen in Haarlem: Minguz Minguz

Een paar deuren verder in de Kleine Houtstraat vind je de toffe fashion & lifestyle store Minguz. In deze eigentijdse winkel is zoveel moois te verkrijgen: bijzondere fashion items, leuke cadeaus en eyecatchers voor in je interieur. Het interieur van Minguz mag er zeer zeker ook wezen! De winkel heeft een neutrale Scandinavische basis met een aantal elementen die eruit springen, zoals de stoere karakteristieke toonbank en het behang met zwart-witprint waarmee de muur achter de toonbank is behangen.
Locatie: Kleine Houtstraat 13A, Haarlem

Ik heb echt ontzettend genoten van de stad Haarlem en ben zeker van plan om binnenkort nog een keer terug te gaan om nog meer hotspots voor jullie te ontdekken!

REMADE with love

REMADE with loveAnne heeft een passie voor interieur (industrieel, Scandinavisch en botanisch) en reizen en deelt deze passies op haar blog REMADE with love waarmee ze afgelopen jaar de vtwonen-award heeft gewonnen. Naast alle interieurideeën die ze in haar nieuwbouwhuis toepast, houdt ze ook ontzettend van reizen en nieuwe plekjes ontdekken. In je eigen stad weet je vast wel die leuke adresjes in die kleine (zij)straatjes te zitten, maar weet je die ook te vinden als je een stedentrip maakt naar een andere stad? Anne deelt met liefde deze adresjes met jullie op haar blog en nu ook op vtwonen.nl/remadewithlove.

Bron: tekst & fotografie Anne Heijmans van remadewithlove.nl

nog meer: bloggers