WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Ontmoet oud en nieuw bij De Panhoeve

Deze verborgen parel van het Brabantse platteland mag je beslist niet missen! Onder de rook van Den Bosch vind je de bijzondere woonwinkel De Panhoeve waar oud en nieuw elkaar ontmoeten.

remadewithlove de panhoeve groene stoel

Een bijzondere woonwinkel met authentieke ambiance

Tussen de weilanden van Berlicum (een dorpje vlakbij Den Bosch) vind je achter een boerderij de bijzondere en sfeervolle woonwinkel De Panhoeve welke gevestigd is in een oude stal. Een tijdje geleden tipte mijn nicht mij over deze verborgen parel en wat ben ik blij dat ze dit gedaan heeft. Bij De Panhoeve worden de bekende en leuke merken zoals vtwonen, HK living, storebror en BePureHome verkocht. Vanwege de combinatie van deze bekende merken met opgeknapte vintage meubelen en de verkoop op een unieke locatie door een authentieke Brabantse familie (Lieke en moeder Willy), is wat mij betreft deze winkel echt een one of a kind. Daarnaast zijn het ook de kleine dingen die het voor mij zo bijzonder maken. Zo staat er bijvoorbeeld op het label van de tafelklem/stellage die je hierboven ziet: “gemaakt door ons pap”. Deze creatie van “ons pap” heeft ook nog eens de zeer aantrekkelijke prijs € 45.

remade with love de panhoeve cognac fauteuil

Combineer oud met nieuw

De Panhoeve heeft naast allerlei nieuwe producten ook prachtige opgeknapte vintage meubels waaronder bovenstaande oude kisten. De prijzen van de vintage spullen zijn naar mijn mening ook zeer betaalbaar. Neem bijvoorbeeld de lage vintagekist op wieltjes die hierboven is afgebeeld, deze kost €65,-. Houd je wel van de ‘oude look’ maar niet van gebruikte producten? Dan is de witte kist van vtwonen (€125) die hieronder is afgebeeld wellicht iets voor jou. Deze is nieuw maar is met bepaalde verf behandeld waardoor er een ‘oude look’ ontstaat.

remade with love de panhoeve grijze lockerkast

Naast vintage spullen en de hierboven genoemde bekende merken heeft De Panhoeve recent ook nog een aantal andere merken aan hun collectie toegevoegd waaronder By Boo, Eleonora meubelen, Dots lifestyle en Paperfuel. De hieronder afgebeelde kast is van het merk Eleonora meubelen. Naast de kast staat een mooie kamerden waarin leuke kerst tags zijn opgehangen. Deze kerst tags (32 stuks voor € 16,95) zijn speciaal voor de Panhoeve ontworpen en zijn super leuk om in je kerstboom te hangen, ze hangen bij mij thuis ook in de boom.

remade with love de panhoeve houten kast

Een van mijn favoriete tafeldecoraties zijn de vaasjes (11,95 euro) en de realistische takken met wortel (€ 11,50) van HK living die je hieronder ziet. Over het algemeen houd ik meer van echte planten maar deze takken met wortel vind ik er zo stoer uitzien dat ik overstag ben gegaan.

remade with love de panhoeve glazen flessen

Evenementen

Super leuk! Op vrijdag 16 december organiseert De Panhoeve een feel good & shop koopavond van 18.00 tot 21.00 uur. Op deze avond kost het eerdergenoemde doosje kersttags €13,95 in plaats van €16,95 . Daarnaast hebben ze dan een feel good & shop actie en krijg je bij iedere besteding van €50,00 een cadeaubon van €10,00 die je bij iedere volgende aankoop kunt inwisselen. Op 25 en 26 maart 2017 is De Panhoeve ook te vinden op het Feel Good & Shop event in Veghel. Dit is een evenement waar je allerlei webshops in real life kunt bewonderen en daarnaast zijn er ook allerlei foodtrucks aanwezig.

remade with love de panhoeve wit meubels

Waar?

De Panhoeve
Werststeeg 25, 5258 TA Berlicum
073-5032552 / 06-50512084
info@depanhoeve.nl
Openingstijden: donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en op afspraak.

REMADE with love

REMADE with loveAnne heeft een passie voor interieur (industrieel, Scandinavisch en botanisch) en reizen en deelt deze passies op haar blog REMADE with love waarmee ze afgelopen jaar de vtwonen award heeft gewonnen. Naast alle interieur ideeën die ze in haar nieuwbouwhuis toepast houdt ze ook ontzettend van reizen en nieuwe plekjes ontdekken. In je eigen stad weet je vast wel die leuke adresjes in die kleine (zij)straatjes te zitten, maar weet je die ook te vinden als je een stedentrip maakt naar een andere stad? Anne deelt met liefde deze adresjes met jullie op haar blog en nu ook op vtwonen.nl/remadewithlove.

Bron: tekst & fotografie Anne Heijmans van remadewithlove.nl

nog meer: bloggers