WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Maak kennis met Festen in Maastricht

Een tijdje geleden liet ik jullie op vtwonen een tweetal historische hotspots zien die ik tijdens mijn stedentrip in Maastricht tegenkwam. Vandaag laat ik jullie kennismaken met een heel leuke winkel in Maastricht: FESTEN!

keukensettingspiegel lampremadewithlove-cactussendierenposters aan de wandbad met planten

Toffe conceptstore

FESTEN is een heel toffe conceptstore in de Minckelersstraat in Maastricht. Hier ben je aan het juiste adres als je van woondecoratie, boeken en gadgets houdt of op zoek bent naar een bijzonder cadeau. De eigenaressen Nicole en Monique verkopen alleen spullen waar ze zelf dol op zijn (zoals ze zelf zeggen: “we sell what we love”). Smaak hebben ze zeker want als je eenmaal binnen bent vertoon je de neiging om erg hebberig te worden. Ze hebben zoveel leuke spulletjes! Aan keuze absoluut geen gebrek want FESTEN bestaat uit twee panden (tegenover elkaar) die allebei vol met leuke en toffe spulletjes in allerlei soorten en maten liggen.

Stedentrip Maastricht

Ga je binnenkort op stedentrip naar Maastricht? Breng dan zeker een bezoekje aan deze leuke winkel en overnachten kun je onder andere bij het Kaboom Hotel in Maastricht. Ligt Maastricht nou niet bepaald op je route? Niet getreurd want een klein deel van de collectie van FESTEN is ook online te koop.

Waar?

FESTEN
Minckelersstraat 1a
043-8795311

REMADE with love

REMADE with loveAnne heeft een passie voor interieur (industrieel, Scandinavisch en botanisch) en reizen en deelt deze passies op haar blog REMADE with love waarmee ze afgelopen jaar de vtwonen award heeft gewonnen. Naast alle interieur ideeën die ze in haar nieuwbouwhuis toepast houdt ze ook ontzettend van reizen en nieuwe plekjes ontdekken. In je eigen stad weet je vast wel die leuke adresjes in die kleine (zij)straatjes te zitten, maar weet je die ook te vinden als je een stedentrip maakt naar een andere stad? Anne deelt met liefde deze adresjes met jullie op haar blog en nu ook op vtwonen.nl/remadewithlove.

Bron: tekst & fotografie Anne Heijmans van remadewithlove.nl

nog meer: bloggers