WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Kaboom hotel in Maastricht

Kaboom hotel is de ideale uitvalbasis voor een stedentrip Maastricht! Niet alleen de locatie van dit hotel is fantastisch, het hotel ligt tegenover het centraal station, maar het is ook nog eens fantastisch ingericht en betaalbaar.Kaboom hotel maastricht

Kaboom hotel maastricht

Kaboom hotel maastricht

Kaboom hotel maastricht

Kaboom hotel maastricht

Kaboom Hotel

Het Kaboom Hotel ligt in het charmante stadsdeel Wyck waar je vele leuke boetiekjes en restaurants in alle soorten en maten tegenkomt. Bij binnenkomst word je verwelkomd door allerlei planten die aan de muur hangen. Het interieur van het hotel is ontworpen door interieurarchitect Roger Haan en in het ontwerp heeft hij op een bijzonder eigentijdse manier de historische locatie verwerkt. Als je de hotelkamer binnenloopt is het eerste wat je opvalt het toffe behang. Deze is speciaal ontworpen voor het Kaboom Hotel en verteld het verhaal van de stad Maastricht. Verder heeft hij veel gebruik gemaakt van standaard materialen maar deze op een andere manier en geheel eigen wijze gebruikt. Zo zie je bijvoorbeeld in de badkamer en hal de standaardwitjes van Mosa terugkomen maar deze zijn 45 graden gedraaid aangebracht waardoor ze er geheel eigentijds uitzien. Slapen doe je in dit budgethotel overigens op een heerlijk Auping bed zodat je ’s morgens uitgerust opstaat.

Ontbijten en patiotuin

Vanuit de lobby loop je direct bij één van de twee buren van Kaboom Hotel binnen waar je kunt ontbijten. Ga uitgebreid ontbijten bij DADAWAN of geniet van een snel ontbijtje met héérlijke koffie bij Douwe Egberts. In de zomer kun je hier heerlijk loungen in de patiotuin.

Waar?

Kaboom Hotel
Stationsplein 1
6221 BT Maastricht
043 321 11 11
www.kaboomhotel.nl

REMADE with love

REMADE with loveAnne heeft een passie voor interieur (industrieel, Scandinavisch en botanisch) en reizen en deelt deze passies op haar blog REMADE with love waarmee ze afgelopen jaar de vtwonen award heeft gewonnen. Naast alle interieur ideeën die ze in haar nieuwbouwhuis toepast houdt ze ook ontzettend van reizen en nieuwe plekjes ontdekken. In je eigen stad weet je vast wel die leuke adresjes in die kleine (zij)straatjes te zitten, maar weet je die ook te vinden als je een stedentrip maakt naar een andere stad? Anne deelt met liefde deze adresjes met jullie op haar blog en nu ook op vtwonen.nl/remadewithlove.

nog meer: bloggers