kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Hotspot: CHICKS in Den Bosch

Ik heb een leuk adresje in Den Bosch voor alle kippenliefhebbers onder ons: CHICKS. In dit restaurant met hip interieur kun je, zoals de naam al doet vermoeden, genieten van allerlei gerechten met kip.
Chicks Den Bosch

Chicks Den Bosch

Chicks Den Bosch

Chicks Den Bosch

Chicks Den Bosch

CHICKS Den Bosch: lunchen, dineren en borrelen

CHICKS Den Bosch is het ideale restaurant voor degene die gek is op kip en doet de bekende slogan ‘Kip het meest veelzijdige stukje vlees’ eer aan met een grote diversiteit aan kippengerechten. Ga voor de klassieker Oma Barts beter leven kip van de spit, of kies voor kip die even net iets anders bereid is. Een fijne bijkomstigheid is dat bij de kip van het spit aan alle soorten eters gedacht is. Je kunt kiezen uit drie verschillende portiegroottes en diverse bereidingen. Daarnaast kun je ook nog eens kiezen uit allerlei lekkere bijgerechten en voorgerechten. Tip: kies voor verschillende lekkere borrelhapjes zoals flammkuchen als voorgerecht om samen te delen. Je zou met al dat lekkers bijna zeggen: ‘ik voel me hier kiplekker’

Het eten wordt op een prachtig servies geserveerd en is echt om van te smullen. Wij hebben als hoofdgerecht kiprollade met een heerlijke saus, spruitjes en aardappelgratin gegeten. Dit is echt een aanrader! Ik ben stiekem ook wel heel benieuwd naar de kip van het spit dus daar moeten we nog maar eens een keertje voor teruggaan.

Verrassend interieur

Niet alleen de menukaart maar ook het interieur heeft een kippenthema. Wat ik persoonlijk een heel bijzonder leuk detail vind is het kippengaas dat in het stukwerk is afgedrukt maar zeker ook de muurtekening van Oma Barts kip. In het restaurant liggen op de vloer twee soorten tegeltjes met een bijzonder dessin wat deze ruimte echt karakter geeft. Ook spreekt het gebruik van verschillende soorten stoelen en tafels mij erg aan, dit voegt een extra dimensie toe aan het geheel. CHICKS is al helemaal in de kerstsferen en is op dit moment ingericht met allerlei kerstversiering. Om hier nog van te kunnen genieten moet je misschien wel ‘er als de kippen bij zijn’ want het is natuurlijk weer zo Kerstmis.

Chicks restaurant, bar & rotisserie
Brede Haven 7, Den Bosch
E: info@chickdenbosch.nl
T: 073 689 8399

REMADE with love

REMADE with loveAnne heeft een passie voor interieur (industrieel, Scandinavisch en botanisch) en reizen en deelt deze passies op haar blog REMADE with love waarmee ze afgelopen jaar de vtwonen award heeft gewonnen. Naast alle interieur ideeën die ze in haar nieuwbouwhuis toepast houdt ze ook ontzettend van reizen en nieuwe plekjes ontdekken. In je eigen stad weet je vast wel die leuke adresjes in die kleine (zij)straatjes te zitten, maar weet je die ook te vinden als je een stedentrip maakt naar een andere stad? Anne deelt met liefde deze adresjes met jullie op haar blog en nu ook op vtwonen.nl/remadewithlove.

Bron: tekst & fotografie Anne Heijmans van remadewithlove.nl

nog meer: bloggers