WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Eten, shoppen en slapen in Amsterdam

Wil je er in de kerstvakantie nog even tussenuit? Dan heb ik een paar leuke adresjes voor je in Amsterdam! Ga eens ontbijten of lunchen bij MOOK Pancakes, shoppen bij Kindred Spirits en slapen en/of dineren bij The Hoxton.

Ontbijten of lunchen bij MOOK Pancakes

Misschien is dit niet één van mijn mooiste foto’s ooit (ik had mijn camera niet bij me) but who cares! De pannenkoeken hier zijn zo lekker dat je naast je vingers ook nog eens je bord wilt aflikken. De toppings zijn overheerlijk en bovendien erg gezond. Ik koos voor ‘the g.o.o.d. moring’ pannenkoek met Griekse yoghurt, granola, verse aardbeien, kaneel en honing. Echt een aanrader. Daarnaast serveren ze hier diverse heerlijke en gezonde slow juiches.

MOOK pancakes, De Clercqstraat 34H en De Clercqstraat 34H

Shoppen bij Kindred Spirits

Kindred Spirits is een heel leuk merk en heeft een eigen lifestyle winkel in Amsterdam. In alle producten zie je hun liefde voor reizen terug. In het assortiment vind je onder andere one of a kind kilim boots, tassen, accessoires en prachtige interieuritems. Persoonlijk ben ik echt fan van de kilim rugs. Mocht je naar Amsterdam gaan, loop hier dan zeker een keertje binnen of laat je inspireren door de prachtige beelden op hun Instagram-pagina.

Kindred Spirits, Utrechtsestraat 47

Diner en/of slapen bij The Hoxton

Natuurlijk is één dagje eigenlijk veel te kort om alle leuke winkeltjes en restaurants in Amsterdam te ontdekken. Als je nog op zoek bent naar een bijzonder en centraal gelegen slaapadresje, dan is The Hoxton echt een dikke aanrader. Lees hier mijn blog over The Hoxton.

The Hoxton, Herengracht 255

REMADE with love

REMADE with loveAnne heeft een passie voor interieur (industrieel, Scandinavisch en botanisch) en reizen en deelt deze passies op haar blog REMADE with love waarmee ze afgelopen jaar de vtwonen-award heeft gewonnen. Naast alle interieurideeën die ze in haar nieuwbouwhuis toepast, houdt ze ook ontzettend van reizen en nieuwe plekjes ontdekken. In je eigen stad weet je vast wel die leuke adresjes in die kleine (zij)straatjes te zitten, maar weet je die ook te vinden als je een stedentrip maakt naar een andere stad? Anne deelt met liefde deze adresjes met jullie op haar blog en nu ook op vtwonen.nl/remadewithlove.

Bron: tekst & fotografie Anne Heijmans van remadewithlove.nl | Foto 2: Kindred spirits

nog meer: bloggers