WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

3x leuke restaurants in Utrecht

Utrecht telt vele restaurants en winkels waardoor je bijna door de bomen het bos niet meer ziet. In deze blog laat ik je mijn favoriete adresjes zien waar je lekker kunt eten en genieten van een prachtig interieur.Speck Utrecht

Yoepz Utrecht

Yoepz Utrecht

Restaurant Yoepz

Tijdens onze stedentrip naar Utrecht ontdekten mijn vriend en ik het super leuke restaurant Yoepz. In de keuken van Yoepz wordt voornamelijk met twee producten gewerkt: kip en kreeft en je kunt er zowel lunchen als dineren. We hebben hier heerlijke kip gegeten en wijntjes gedronken. Het eten is niet alleen geweldig maar ook het interieur ziet er te gek uit! Aan de knoeikonten onder ons is ook gedacht, je krijgt namelijk een Yoepz slab voor tijdens het eten.
Locatie: Yoepz, Oudkerkhof 29 Utrecht

Helaas heeft Yoepz de deuren moeten sluiten en vind je Loetje op dit adres.

Restaurant SPECK BAR & GRILL

Met dit restaurant ga je je vriend (of vader) heel blij maken! Het interieur is stoer en de menukaart bestaat voornamelijk uit heerlijk dry-aged bio vlees. Midden in het restaurant hangen in rijpingskasten grote stukken vlees te rijpen. Dit dry-aged bio vlees wordt bij het bereiden gegrild tot in de perfectie. Ook is het interieur van het restaurant tot in de puntjes verzorgd. Als je het restaurant binnenloopt is het alsof je jezelf in een slagerij waant! Dit komt natuurlijk ook omdat je wordt ontvangen door personeel in slagersuniform, er vele wanden zijn met witte vierkante tegeltjes en het vlees in de rijpingskasten hangt te drogen.
Locatie: SPECK BAR & GRILL, Ledig Erf 10

Restaurant STAN & CO

In de straat van het Mother Goose Hotel waar ik eerder al een blog over schreef zit één van mijn favoriete plekjes in Utrecht! Wij hebben hier gezellig aan de bar geborreld en daarbij genoten van een borrelplank. Naast het heerlijke eten en de gezellige sfeer is het interieur ook echt prachtig! Het interieur is geïnspireerd op ‘The Meatpacking District’, een wijk in New York. Het restaurant heeft een industriële look en leuke details zoals letterlampen met de tekst ‘slow down’ (zou Douwe Bob hierdoor zijn geïnspireerd?) en een grote krijtwand. Ook is er een DJ booth waar regelmatig een DJ draait.
Locatie: STAN&CO, Ganzenmarkt 16A

REMADE with love

REMADE with loveAnne heeft een passie voor interieur (industrieel, Scandinavisch en botanisch) en reizen en deelt deze passies op haar blog REMADE with love waarmee ze afgelopen jaar de vtwonen award heeft gewonnen. Naast alle interieur ideeën die ze in haar nieuwbouwhuis toepast houdt ze ook ontzettend van reizen en nieuwe plekjes ontdekken. In je eigen stad weet je vast wel die leuke adresjes in die kleine (zij)straatjes te zitten, maar weet je die ook te vinden als je een stedentrip maakt naar een andere stad? Anne deelt met liefde deze adresjes met jullie op haar blog en nu ook op vtwonen.nl/remadewithlove.

Bron: tekst & fotografie Anne Heijmans van remadewithlove.nl

nog meer: bloggers