WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Win het vtwonen koffietafelboek HOME

‘The joy of interior styling’ is de ondertitel van het nieuwe koffietafelboek HOME van vtwonen. En die joy herkennen wij inmiddels maar al te goed. Allebei geen professionele stylisten, maar wel dol op schuiven, schilderen, mixen en veranderen. Een ultiem gevoel wanneer een kleurencombinatie goed uitpakt of als een nieuw item in je interieur naadloos bij het geheel past.

Buiten je comfortzone

In het boek staan talloze plaatjes die jou zullen prikkelen om zelf aan de slag te gaan. Geordend op seizoenen, thema’s en kleuren. Regelmatig gaan onze gedachten alle kanten op: durven wij buiten onze comfortzone te gaan door eens te kiezen voor een kleur buiten ons palet om? En wat als we wat meer pastel (lente, licht) toevoegen? Of juist wat extra groen, zoals past bij de huidige botanische trend? Afgewisseld met de mooiste plaatjes uit de natuur en treffende quotes zal een ieder zijn eigen ideeën uit dit boek destilleren om toe te passen in het eigen huis.

Wegdromen

‘HOME’ is een fijne aanvulling op onze bestaande verzameling boeken. En er is geen beter seizoen dan de herfst om met een plaid op de bank te kruipen en weg te dromen bij foto’s van slaapkamers met prachtig linnengoed erop, uitbundig gedekte tafels, creatieve stillevens. Soms heb je net dat extra steuntje in de rug nodig om van je huis een origineel thuis te maken.

Durven

Een showroomhuis is geen plek om gelukkig van te worden. Die settings zijn bedacht door etaleurs en niet per se aangepast op jouw persoonlijke verzamelingen of kunstwerken die juist perfect geschikt zijn om onderscheidend te blijven. Hoe vaak heb jij al ontdekt dat iets in een winkel heel anders voelde dan thuis?
‘HOME’ laat je ontdekken dat je moet durven. Dat er oude en authentieke items nodig zijn, dat ook de natuur een onuitputtelijke bron van accessoires herbergt en dat de fijnste interieurs een gewaagde potpourri zijn.

Win!

We mogen 5 exemplaren van het vtwonen koffietafelboek HOME weggeven. Wil jij ook kans maken? Vul dan hieronder het formulier in. Meedoen kan nog tot en met 30 november 2017. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

De winactie is afgelopen. Gefeliciteerd met jullie boek, C. Merkestein, R. van Mossel, L. Hoogervorst, J. van Cuijck en L. de Greef!

PRCHTG

PRCHTGAllebei de durf om onverwachte kleuren met elkaar te combineren, de voelsprieten om de nieuwste trends op het gebied van vormgeving eruit te pikken en de drift om dit alles te stylen en fotograferen: Jessica en Fleur van PRCHTG zijn dagelijks zoet met hun interieurs. De perfecte roze fauteuil van een bekend Scandinavisch label, een vintage vitrinekast waarin allerhande keramiek van onontdekt talent blinkt, maar ook een iconische lamp van een gevestigde naam: design in de breedste zin van het woord is hun grote liefde. De fijnste merkjes, woonhotspots en tofste items delen ze graag met jullie op vtwonen.nl/prchtg.

Bron: tekst, fotografie en styling: Fleur & Jessica

nog meer: bloggers