WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Wandmeubel Piled in 2 verschillende jasjes

Zelf geplukte – of gekochte – bloemen, het mooiste keramiek en stapels met fijne boeken of tijdschriften maken ons blij. Je kunt eindeloos met dit soort items stylen, mixen en matchen en als de setting je niet aanstaat, begin je gewoon weer opnieuw. En laten wij nou allebei diezelfde passie hebben. Wat heerlijk is het dan dat wij deze kwijt kunnen in ons blog.piled witpiled hout

Gelijkgestemd

De blogpost van vandaag was er zo eentje waar we niet lang over hoefden te overleggen. We typten allebei tegelijkertijd naar elkaar dat we dit prachtige meubel van het Nederlandse Loof (niet uitspreken als Loef dus) op twee manieren gingen laten zien. Hoe bijzonder is dat? En zo geschiedde; zie hier het resultaat!

Plukgeluk

Voor de ingetogen versie werden er bloemen uit de berm geplukt. De meeste zul je wel van naam kennen. Zo zie je hier fluitekruid, boterbloemen en margrieten. Maar soms heb je echt geen flauw idee wat je plukt, maar ben je wel nieuwsgierig. Check dan eens deze blogpost op PRCHTG, want hierin tippen we je een fijne website waarop je alle namen van je plukgeluk kunt vinden.

Wit en eenvoud

Het witte keramiek gevuld met plukkers, de witte canvas sneakers en de toffe tuinlamp (doet het binnen ook super) mét neonaccent van het Belgische Xala doen ons verlangen naar de zomer. Om het beeld zo rustig mogelijk te houden, draaiden wij – geïnspireerd door onze Instagram-vriendin Vanessa – de boeken en tijdschriften om.

De PRCHTG-versie

Hoewel Loof dit meubel met de bijpassende naam Piled graag ingetogen inricht, zouden wij geen PRCHTG heten als wij niet lieten zien dat de Piled ook de bonte verzameling keramiek van PRCHTG kan hebben. Daarvoor trokken we bijna al onze gekleurde mokjes en vaasjes uit de schatkast en mochten de boeken weer met hun rug naar voren liggen.

Welke versie is jouw favoriet?

PRCHTG

PRCHTGAllebei de durf om onverwachte kleuren met elkaar te combineren, de voelsprieten om de nieuwste trends op het gebied van vormgeving eruit te pikken en de drift om dit alles te stylen en fotograferen: Jessica en Fleur van PRCHTG zijn dagelijks zoet met hun interieurs. De perfecte roze fauteuil van een bekend Scandinavisch label, een vintage vitrinekast waarin allerhande keramiek van onontdekt talent blinkt, maar ook een iconische lamp van een gevestigde naam: design in de breedste zin van het woord is hun grote liefde. De fijnste merkjes, woonhotspots en tofste items delen ze graag met jullie op vtwonen.nl/prchtg.

Bron: tekst, fotografie en styling: Fleur & Jessica

nog meer: bloggers